Language: HrvatskiEnglish

Welcome ...
What is new?
Mali Leteći Medvjedići - DVD distribucija
19.03.2010.

Jedan od najljepših domaćih crtanih filmova nastavlja svoj život u novom paketu DVDa. Nove epizode 'Malih Letećih Medvjedića' moguće je pronaći na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima.

Preživjeti! - DVD distribucija
19.03.2010.

U suradnji s renomiranim partnerom RTL Televizijom nastavljamo distribuciju DVDa iz serije 'Preživjeti!'. Nevjerojatni Bear Grylls ponovo pokazuje kako preživjeti u nekima od najsurovijih područja naše planete.

Happy Elf (Sretni Patuljak) - Audio/Video usluge
29.01.2010.

Božićne avanture malog sretnog patuljka u cjelovečernjom crtanom filmu sinkronizirao je na hrvatski jezik naš studio.

Magma Božićna Promocija - Audio/Video usluge
29.01.2010.

Za potrebe promocije Božićne ponude našeg cijenjenog klijenta, naša je tvrtka napravila prigodne TV spotove za hrvatsko i srpsko tržište.

Apokalipsa Sutra i Pobješnjeli Planet - DVD distribucija
29.01.2010.

Nova tri naslova iz produkcije 'Discovery Channela' nalaze se u DVD distribuciji. Saznajte koji su mogući scenariji apokalipse i kraja svijeta kakvog znamo te kako naš planet svojim pobješnjelim rakcijama djeluje na čovječanstvo.

Frostov pristup - DVD distribucija
29.01.2010.

Po mnogima najbolja britanska krimi serija svih vremena konačno je našla svoje mjesto i na našm tržištu. Detektiv Frost (David Jason - legendarni Delboy iz 'Mućki') na svoj jedinstveni sarkastičan, ironičan i neobičan način rješava različite kriminalističke slučajeve.

Božićne Priče - Audio/Video usluge
13.11.2009.

Naš je ausdio studio izvršio sinkronizaciju tri animirana filma koji prikazuju tri različite Božićne priče. DVD s navedenim filmovima naći će se na tržištu tijekom predstojećih blagdana.

Sustav eCinema: Multiplex Ekran, Zenica - Software
13.11.2009.

Još jedno multiplex kino j ukazalo povjerenje našem programskom paketu 'NET eCinema'. Ovaj put je riječ o multiplexu 'Ekran' iz Zenice, čije je otvaranje održano 11.11.2009. Multiplex sadrži 3 kino dvorane oprmljene najmodernijom kino opremom. Pored klasičnog ticketing dijela (prodaja ulaznica) sustav je proširen i dijelom za prodaju klasičnih ugostiteljskih artikala koji prate kina (kokice, grickalice, pića, itd.)

Sustavv eOne: Program eFink - Software
13.11.2009.

Upravo smo završili update programa 'eFink' namijenjenog vođenju salda-konta kupaca i dobavljača, financijskom knjigovodstvu, vođenju nadzornih knjiga uvoza/izvoza te knjiga URa/IRa i obračunu PDVa. Program je obogaćen nekim novim mogućnostima koji daljnje olakšavaju rad te novim statičkim funkcijama. Trenutna verzija je: 2.02

Pocoyo - DVD produkcija
13.11.2009.

Još jedan populatni animirani serijal namijenjen najmlađim gledateljima upravo izlazi na DVDu. Za našeg renomiranog klijenta 'Turbo Limach - Magma' smo izvršili produkciju serije od 5 DVDa ove serije.

Renata Sopek 4 - DVD produkcija
13.11.2009.

Novi, četvrti po redu DVD atraktivne Renate Sopek donosi novosti u tjelovježbi. Ovim DVDom saznat ćete kako se tjelovježba može izvoditi i uz zanosne i plesne latino ritmove.

Kenny Morski Pas - Audio/Video usluge
19.10.2009.

Na programu RTL Televizije možete pratiti crtani serijal "Kenny, Morski Pas" (Kenny The Shark). S ponosom ističemo da je riječ o vrhunskoj animiranoj seriji te prvom projektu ove vrste za renomiranog pratnera RTL Televiziju.

Marple - DVD distribucija
19.10.2009.

Jedan od najzanimljivijih likova iz mašte Agathe Christie, Marple, u novoj sezoni ponovo rješava zagonetne kriminalne slučajeve. Treća i posljednja sezona u kojoj sjajna Grealdine McEwan glumi gospođicu Marple dolazi na četiri DVDa.

Prapovijesni Planet - DVD distribucija
19.10.2009.

"Prapovijesni Planet" (Prehistoric Planet) novi je serijal visokobudžetne produkcije 'Discovery Channela' koji je kreiran u suradnji s BBCem. Na tragu je poznate serije "Šetnja s dinosaurima". Serijal će se naći na tržištu podijeljen na 3 DVDa, a donosi prikaz razvoja života na Zemlji od davnih prapovijesnih vremena do ledenog doba. Sinkroniziran je na hrvatski jezik, a produkciju sinkronizacije napravio je naš audio studio.

Žablja Patrola - Audio/Video usluge
19.10.2009.

Naš je audio studio producirao sinkronizaciju crtanog serijala "Žablja Patrola" (Toad Patrol). Serija se sastoji od 26 polusatnih epizoda koji će se uskoro naći na DVD tržištu.

Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
©2018. NET d.o.o. All rights reserved. Visitors:822067