Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Discovery Channel Rumunjska - DVD distribucija
30.06.2009.

S ponosom ističemo da već četvrtu uzastopnu godinu održavamo projekt produkcije DVD naslova te distribucije na teritoriju Rumunjske. Ove nam je godine izuzetna privilegija činjenica da nam je partner jedna od najvećih rumunjskih medijskih kuća te jedan od najvećih dnevnih listova - "Cotidianul".

Elmov Svijet - DVD produkcija
30.06.2009.

Za potrebe "Magme" - najvećeg distributera dječjih igračaka i ostalog dječjeg sadržaja u regiji - producirali smo seriju DVDa jedinstvenog i svjetski poznatog obrazovno/zabavnog sadržaja "Sesame Street" (Ulica Sezam). Serija se sastoji od 8 DVDa koji se mogu pronacći u distribuciji.

Weaponology (Uojita sila) - DVD distribucija
30.06.2009.

U suradnji s "Jutarnjim listom" pokrenuli smo distribuciju vrhunskog dokumentarnog serijala iz produkcije "Discovery Channela". Serija prikazuje osvrt na razvoj pojedinih vrsta naoružanja uz naglasak na najpoznatije od njih. Također, serijal će gledatelju približiti tajnovit i krajnje uzbudljiv svijet nekih od najpoznatijih specijalnih vojnih postrojbi kroz povijest.

Neriješena povijest - DVD distribucija
11.05.2009.

U suradnji s RTL Televizijom otpočeli smo distribucije nove visokobudžetne serije iz produkcije "Discovery Channela". U ovoj dokumentarno-igranoj seriji uz pomoć računalne tehnologije i animacija te novih znanstvenih otkrića, "Discovery" će pokušati razjasniti neke od još uvijek neriješenih trenutaka u povijesti - od stvarnih zbivanja u rimskom Koloseumu, istine o krvavom Aztečkom hramu, preko katastrofalnog požara Chicaga i suđenja i pogubljenja vještica, do rekonstrukcije atentata na Hitlera i stvarnog izgleda i zbivanja u posljednjim trenutcima unutar Hitlerova bunkera te rekonstrukcije atentata na predsjednika Kennedyja i misterije oko pada NLO-a u Roswellu.

Otkrivene Biblijske tajne
11.05.2009.

U suradnji s Jutarnjim Listom plasirali smo apsolutno fantastičan DVD koji prikazuje neke od najvećih biblijskih tajni: Izgubljena evanđelja, Sodoma i Gomora te Egzodus Židova. Upotrebom računalne animacij te filmskim snimanjem ovo je jedan od najskupljih projekata "Discovery Channela".

Anastasia, Snjeguljica, Zvonar crkve Notre Dame - Audio/Video usluge
11.05.2009.

Naš je studio izradio sinkronizaciju za serijal crtanih filmova zasnovanih na bezvremenim prekrasnim pričama koje je, između ostalih, iskoristio i Disney u kreiranju svojih animiranih remek djela.

Hladno Pivo - Knjiga Postanka - DVD produkcija
18.03.2009.

Najbolji hrvatski rock band pustio je u distribuciju svoj DVD naslov koji donosi pregršt sadržaja. 
Na naše veliko zadovoljstvo, naša je tvrtka izvršila produkciju DVDa.

Marple (sezone 1 i 2) - DVD distribucija
18.03.2009.

Na osnovu intrigantnih djela Agathe Christie dolazi još jedna vrhunska britanska krimi serija smjštena u poslijeratnu Englesku. Lucidna i štroumna Miss Marple pomaže u rješavanju različitih kriminalnih djela - najčešće ubojstva.

Pocahontas, Mulan, Hercules - Audio / Video usluge
18.03.2009.

Naš je studio izradio sinkronizciju za serijal crtanih filmova zasnovanih na bezvremenim prekrasnim pričama koje je, između ostalih, iskoristio i Disney u kreiranju svojih animiranih remek djela.

Interaktivni tečaj engleskog jezika - Multimedija
22.12.2008.

Naša je tvrtka izvršila produkciju DVD naslova te lokalizaciju serije od 15 naslova interaktivnog tečaja engleskog jezika koji se nalazi u distribuciji 'Jutarnjeg Lista'. Riječ je o 15 paketa koji osim knjige sadrže i DVD te audio CD ili interaktvni računalni CD-ROM. Riječ je o visokokvalitetnoj produkciji talijanske tvrtke 'DeAgostini'. Za potrebe projekta, naša je tvrtka snimila lokalizirane dijelove audio CDa, produkciju svih 15 DVDa, producirala lokalizirane dijelove video sadržaja te lokalizirala sve računalne CD-ROM diskove koji su sastavni dio paketa.

Hercule Poirot (sezone 7,8 i 9) - DVD produkcija
19.11.2008.

Jedan od najpoznatijih detektiva nastao kroz maštu Agathe Christie ponovo je s nama! Upravo je krenula distribucija slijedeće tri sezone cjelovečernjih filmova u kojima će genijalni um Hercula Poirota rješavati nove slučajeve zločina s kojima će se susretati.

Dječji CD-ROM "Zezalica" - Multimedija
19.11.2008.

Za potrebe dječjeg magazina 'Dječji Klub' izradili smo multimedijalni CD-ROM s nekoliko računalnih igara. Na CDu se nalazedvije različite platformske igre te nekoliko uobičajenih interaktivnih igara (bojanka, memo, slagalica),

Discovery Channel - DVD distribucija
19.11.2008.

U suradnji sa RTL televizijom naša je tvrtka otpočela DVD distribuciju novog serijala iz produkcije 'Discovery Channel'. Paket pokriva temu granica ljudskog tijela i preživljavanja u ekstremnim uvjetima. Sastoji se od dva DVDa serijala: 'Ljudsko tijelo: Pomicanje granica' te četiri DVDa serijala 'Preživjeti!' s nevjerojatnim Bear Gryllsom.

Hans Christian Andersen - Audio / Video usluge
19.11.2008.

Naša je tvrtke izradila sinkronizaiju serije animiranih filmova bajki Hansa Christiana Andersena. Crtani filmovi će se na tržištu uskoro pojaviti na DVDu.

Century of Warfare - DVD produkcija
19.11.2008.

Za potrebe jednog od vodećih hrvatskih video distributera 'Continental Film' izradili smo DVDe brilijantnog dokumntarnog serijala 'Century Of Warfare' iz produkcije jednog od najvećih hollywoodskih studija 'Universal'.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:836564