Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Christopher The Christmas Tree - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Naš je studio izradio hrvatsku sinkronizaciju ovog prekrasnog animiranog filma o Christopheru - Božićnoj jelki. Crtani film sadrži niz pjesmica koje su također prepjevane na hrvatski jezik.

Oggy i Žohari - DVD distribucija
21.12.2010.

Jedinstveni crtani film koji je pravi nasljednik legendarnih Toma i Jerrya. Pogledajte urnebesne dogodovštine mačka Oggya i njegovih cimera iz pakla - žohara. Žohari čine sve što mogu kako bi zagorčali život Oggyu. No niti Oggy im ne ostaje dužan.

Put u Svemir sa Stephenom Hawkingom - Audio / Video usluge
21.12.2010.

Kako je nastao svemir, Sunce, Zemlja? Jesmo li sami u svemiru? Kako bi mogli izgledati vanzemaljci? Je li moguće putovanje kroz vrijeme? Na ta i druga pitanja odgovara nam jedinstveni Steven Hawking u dokumentarnim filmovima najnovije produkcije 'Discovery Channela'.

Čuvari Božićnih priča - Audio / Video usluge
08.11.2010.

Naš je audio studio izradio hrvatsku sinkronizaciju za ovaj prekrasni cjelovečernji animirani film Božićne tematike.

Posljednji dan dinosaura & Oživjela čudovišta - DVD distribucija
08.11.2010.

Ovi upravo fenomenalni dokumentarni filmovi iz produkcije 'Discovery Channela' izrađeni su uz pomoć računalne tehnologije do sada neviđene izvan Hollywoodskih blockbustera. Dva DVDa je moguće pronaći u distribucijskoj mreži diljem Republike Hrvatske.

Crvene Kapice - Audio / Video usluge
08.11.2010.

Za našeg renomiranog klijenta 'RTL Televiziju' izradili smo hrvatsku sinkronizaciju ove nove animirane serije od 26 nastavaka. Pogledajte kako ekipa 'Crvenih Kapica' po cijelom svijetu sakuplja dijelove čarobnog kristala koji će Djedu Božičnjaku omogućiti isporuke Božićnih poklona djeci cijelog svijeta. Zbog svog sadržaja koji afirmira različitosti pojedinih nacija i kultura te upozorava na određene nepravilnosti i opasnosti u pojedinim dijelovima svijeta, ovaj je projekt podržan sa strane UNICEFa.

Mali Leteći Medvjedići - DVD distribucija
27.08.2010.

Preostali nastavci najbolje hrvatske crtane serije 'Mali Leteći Medvjedići' nalaze se u distribuciji širom Republike Hrvatske. Pogledajte na nova 4 DVDa kako Mali leteći medvjedići štite šumu i prirodu od svih opasnosti.

Mačak u čizmama - Audio / Video usluge
27.08.2010.

Naš je studio upravo producirao hrvatsku sinkronizaciju novog cjelovečernjeg animiranog filma 'Mačak u čizmama'. Poznatu priču ispričanu na nov i zanimljiv način uskoro ćete moći pronaći na DVDu.

Sustav eOne - Software
27.08.2010.

Domaći zastupnik dječje opreme 'Avent', 'Bambinomio' i drugih je postao korisnik našeg paketa poslovnih računalnih programa 'NET eOne'.

Umorstva u Midsomeru - DVD distribucija
27.08.2010.

Tijekom rujna 2010. otpočet ćemo s distribucijom DVDa kultne britanske serije 'Umorstva u Midsomeru' (Midsomer Murders). U distribuciji na svim kioscima će se naći 3. i 4. sezona serije koju ćemo distribuirati u suradnji s našim dugogodišnjim partnerom 'Jutarnjim Listom'.

Operation Dalmatian - Audio / Video usluge
10.06.2010.

Ovaj crtani film na jedinstven i zabavan način upoznaje najmlađe gledatelje sa osnovama engleskog jezika.
Izradu hrvatske lokalizacije ovog crtanog filma izradio je naš audio studio.

Tri Razbojnika (Three Robbers) - Audio / Video usluge
10.06.2010.

Nastao na osnovu prekrasne priče ovaj je crtani film lijepo i poučno štivo.
Naš je audio studio izradio hrvatsku sinkronizaciju ovog cjelovečernjeg animiranog filma.

Limač Super Kamion (Kiddo The Super-Track) - Audio / Video usluge
10.06.2010.

Limač (Kiddo) je super kamiončić koji se može transformirati u sve što poželi. Sinkronizaciju ovog cjelovečernjeg crtanog filma izradio je naš audio studio.

Next Avengers - Audio/Video usluge
26.04.2010.

Naš je audio/video studio izvršio sinkronizaciju cjelovečernjeg animiranog filma koji prati dogodovštine nove generacije legendarnih Avengersa (Osvetnika). Crtani film djelo je renomiranog proizvođača stripova i crtanih filmova 'Marvela'.

Pljukanci (Squeeshes) - AUdio/Video usluge
26.04.2010.

Još jedan cjelovečernji animirani film je oživio na hrvatskom jeziku zahvaljujući našem audio/video studiju. Doživljaji malih i simpatičnih Pljukanaca uskoro će biti dostupni na DVD-u.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:1994997