Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Rimski gladijatori - Audio / Video usluge
25.01.2019.

Nakon erupcije koja je uništila Pompeje Timo je kao siroče završio u Rimu, u akademiji za obuku gladijatora. S godinama, pokazivao je sve manje interesa za takvom karijerom, unatoč želji njegovog očuha da Timo postane vrhunski gladijator. No sve to će se promijeniti nakon što upozna Lucillu i odluči postati prvakom Koloseja.

Ovaj dugometražni animirani film sinkronizirali smo 2018. godine.

Kiva to može - Audio / Video usluge
24.01.2019.

Kiva je djevojčica koja uz svog najboljeg prijatelja Svena Znalca te psa Angusa provodi dane istražujući svijet oko sebe. U tome im pomažu njihovi izumi koji ih vode kroz razne pustolovine. A kako pri svojim istraživanjima ne bi ostali gladni, brine se baka Praveena koja im priprema slasne zalogaje. Jer uz pun želudac, Kiva i njeni prijatelji mogu sve!

Ovu animiranu seriju u produkciji Nick JR-a sinkroniziramo od 2018. godine.

Bijeg iz knjižnice g. Lemoncella - Audio / Video usluge
22.01.2019.

Ovaj Nickelodeonov televizijski film rađen je prema književnom predlošku u kojem Luigi Lemoncello u svojoj futurističkoj knjižnici organizira igru bijega. U njoj će 12-ero 12-godišnjaka u svakom odjelu knjižnice morati pronaći trag koji će im pomoći da uspješno privedu igru kraju. No nakon što netko od igrača odluči varati, pravila igre se mijenjaju.

Početkom 2018. godine sinkronizirali smo Bijeg iz knjižnice g. Lemoncella na hrvatski jezik u svom zagrebačkom studiju.

Sunčana Dan - Audio / Video usluge
21.01.2019.

Sunčana Dan frizerka je koja s prijateljicama Blair i Roxy te simpatičnim ljubimcem Švrćom vodi salon ljepote u Prijateljskom Dolu. Kada su u pitanju hitni stilski slučajevi na terenu, ovo društvo uskače u Lijepomobil i stiže svojim klijentima u pomoć. Popratni dio svake epizode čine upute koje najmlađe mogu nadahnuti za novu frizuru, bila ona u obliku pauka, primjerena za Noć vještica, ili klasična pletenica prikladna za svaki dan. U stiliziranju možete se i sami okušati na http://www.nickjr.tv/sunny-day/games/smiling-styling-with-sunny/.

Hrvatska sinkronizacija animirane serije Sunčana Dan emitira se od 2018. godine.

Smanjeni Božić - Audio / Video usluge
18.01.2019.

Vilenjak Elfonso radi u radionici Djeda Božićnjaka kao vilžinjer koji izumi napravu za smanjivanje poklona. No, nespretni Elfonso slučajno će svoj izum isprobati na dvije djevojke, Emmi i Barkley. Nakon što poslije smanjivanja završe preko puta svoje kuće, ove dvije rođakinje morat će prijeći dug i opasan put da bi se vratile te pritom otkriti da nisu toliko različite koliko su mislile.

Ovaj televizijski film u produkciji Nickelodeona sinkronizirali smo pred Božić 2017. godine.

Mačje pustolovine - Audio / Video usluge
18.01.2019.

Dva mala mačka, Keksić i Puding, te njihova sestra Slatkica znatiželjni su mačići koji vole sve što vole i djeca: igrati se, jesti slatkiše i istraživati svijet koji ih okružuje. Uz pomoć svojih roditelja, ovi mačići usvajaju nova znanja i svaki dan prolaze kroz novu pustolovinu. Sinkronizacija ove serije za predškolski uzrast na hrvatski počela je krajem 2017. godine u našem zagrebačkom studiju.

Zanimljive igrice i dodatan sadržaj o Mačjim pustolovinama potražite na http://www.nickjr.co.uk/kid-e-cats/activities/.

Psići u ophodnji DVD 5-8 - Multimedija
17.01.2019.

Megapopularne Psiće u ophodnji odsad možete gledati kad god i gdje god želite. Ostatak pustolovina psića iz prve sezone izdan je na četiri nova DVD-a. U ovim epizodama psići će spasiti gradonačelnicu Goodway, Turbote pa čak i samog Rydera. Uz sve to, dobro će se zabaviti, ali i otkriti važnost redovitog odlaska zubaru.

DVD izdanja drugog dijela prve sezone omiljenih psića u prodaji su od 2017. godine.

Pirata i Capitano - Audio / Video usluge
15.01.2019.

Junakinja ove animirane serije je Pirata, kapetanica gusarskog broda koja plovi morem u potrazi za pustolovinom. Društvo joj pravi Capitano, dječak koji obožava letjeti svojim hidroavionom, no ne voli vodu. Zajedno, čekaju ih brojne dogodovštine i poznanstva koja će steći putem.

U našem zagrebačkom studiju tijekom 2017. i 2018. sinkronizirali smo prve dvije sezone ove serije za djecu.

Krafnići - Audio / Video usluge
14.01.2019.

U velikoj i šarolikoj obitelji Krafnić je 142 djece, no izvor najvećeg nestašluka zapravo je baka, ovisnica o kocki i čipsu s lukom koja će učiniti sve da zaradi nešto sa strane, pa čak i lažirati otmicu vlastitog sina. Njen razuzdani duh pokušavaju obuzdati tata, miroljubivi šašavac koji voli uzgajati biljke te mama, velika izumiteljica s beskrajnim strpljenjem za svoju djecu, no vrlo niskim pragom tolerancije za bakine muljaže. Najmlađi u obitelji je Malac koji će učiniti sve da mama pokloni pažnju isključivo samo njemu. Pripremite se za urnebes jer ovo nije sasvim običan crtić.

Sinkronizirali smo prve dvije sezone humoristične animirane serije Krafnići na hrvatski tijekom 2017. i 2018. godine.

Leonardo - Audio / Video usluge
14.01.2019.

Slavni izumitelj Leonardo da Vinci u ovom animiranom serijalu svoje mnogobrojne izume testira na dobronamjernom, no blesavom šegrtu Bosiljku. Dok Leonardo u svakoj epizodi izumi nešto novo, Bosiljko nekim nesmotrenim potezom raznese njihovu kuću. No unatoč svim razlikama, ova dvojica ipak dijele nešto: beskrajnu ljubav prema špagetama koje im priprema domaćica Matilda!

Tri sezone ove animirane serije nastale prema popularnom belgijskom stripu sinkronizirali smo tijekom 2017. i 2018. godine. Uz zabavni, serija ima i edukativni karakter jer sve epizode završavaju informativnim dvominutnim prilogom koji je tematski povezan s radnjom epizode.

Akademija za vješčiće - Audio / Video usluge
10.01.2019.

Kroz jednu sezonu spin-offa Nickelodeonove serije Vještičji načini pratili smo Andi, mladu polaznicu Akademije za vješčiće. Kao prva zaštitnica ljudskog podrijetla, ona je svakodnevno morala dokazivati da zaslužuje tu titulu. Što su joj otežavali Jessie i Ben, dva nestašna vješčića za čije je obrazovanje ona bila zadužena.

Ovu humorističnu seriju za tinejdžere sinkronizirali smo na hrvatski 2017. godine.

Ben 10 - Audio / Video usluge
10.01.2019.

Omiljeni junak vratio se u novoj produkciji iznimno popularnog animiranog serijala Ben 10. I u ovoj verziji, Ben u kamperici od milja nazvanoj Hrđava Kanta putuje po SAD-u sa sestričnom Gwen i djedom Maxom. Često im se na putu ispriječe zlikovci, no dok god Ben uz pomoć omnitrixa može poprimiti izvanzemaljski oblik, zlikovci nemaju šanse. Bilo kao Kugla, Kristalni, Siva Tvar ili Vinjaga, Ben će pokvariti njihove zle planove, uz dobru dozu humora, naravno.

Tijekom 2017. i 2018. godine na hrvatski smo sinkronizirali prvu sezonu te prvih 20 epizoda druge sezone Benovih novih dogodovština.

Pustolovine braće Kratt - Audio / Video usluge
09.01.2019.

U ovoj animiranoj seriji pratimo dvojicu braće koji putuju po svijetu kako bi spasili životinje u opasnosti. Podršku Martini i Chrisu pruža Aviva, programerka koja svojim izumima posebnih životinjskih odijela pomaže u poražavanju zlikovaca. Posredno kroz njihove pustolovine, djeca uče o ekologiji i važnosti očuvanja prirodnog svijeta. U našem zagrebačkom studiju sinkronizirali smo dvije sezone na hrvatski.

Legende skrivenog hrama - Audio / Video usluge
09.01.2019.

U ovom igranom filmu nastalom prema predlošku popularne emisije iz 90-ih pratimo dvojicu braće i sestru koji pri putovanju džunglom naiđu na skriveni hram. Unatoč zabrani prilaska, naši junaci ulaze u njega i upoznaju Olmeca, vladara kraljevstva od kojeg ništa nije preostalo. On vjeruje da su Sadie, Noah i Dudley jedina nada za spas i obnovu njegovog nekad moćnog kraljevstva.

Film Legende skrivenog hrama nastao je u Nickelodenovoj produkciji i sinkroniziran je u našem studiju 2017. godine.

Wallykazam - Audio / Video usluge
03.08.2018.

U bajkovitom svijetu ove serije pratimo Wallyja Trollmana, njegovog ljubimca zmaja Norvillea i ostale prijatelje koji uz pomoć čarobnog štapića prizivaju riječi u stvarnost. Na putu im se često ispriječi zločesti Bobgoblin, no to nije nešto što Wally i njegovi prijatelji ne mogu riješiti. Uz ovu animiranu seriju za predškolski uzrast djeca usvajaju osnove engleskoga jezika.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2026371