Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Nella viteška princeza - Audio / Video usluge
02.07.2018.

U ovoj seriji pratimo Nellu, princezu koja živi u kraljevstvu Castlehaven sa svojim roditeljima i mlađom sestrom. No, Nella nije obična princeza. Kad god zagusti, Nella se preobrazi u vitešku princezu i u društvu svojih prijatelja Trinket, Cloda i Garretta, spremno uskače u pomoć onima kojima je to potrebno. Uz igru, zabavu i pjesmu, za ovu veselu četvorku ne postoji misija koju je nemoguće savladati.

Ovu animiranu seriju u produkciji Nick JR-a sinkroniziramo od 2017. godine.

Bunsen je zvijer - Audio / Video usluge
21.05.2018.

Bunsen i Mikey junaci su ove urnebesne Nickelodeonove animirane serije. Mikey je osnovnoškolac koji je zadužen za dobrodošlicu novom kolegi u razredu, zvijeri Bunsenu, s kojim se ubrzo sprijatelji. No Bunsen je zvijer samo izgledom, ne i svojom dobroćudnom osobnošću. Iako ima karakteristike koje ga izdvajaju od ostalih učenika - poput izbacivanja konfeta iz ticala na glavi u trenucima velikog veselja - Bunsen se brzo uklapa u društvo. Unatoč tome što ga zlobna Amanda koja ima predrasude prema zvijerima pokušava sabotirati na svakom koraku.

Sinkronizirali smo prvu i jedinu sezonu ove serije.

Pustolovine malene Molly - Audio / Video usluge
18.05.2018.

Molly je navikla uživati svu pažnju svojih roditelja. No sve će se promijeniti kada njena obitelj počne iščekivati prinovu. Molly će se tada zaputiti na putovanje u društvu najboljeg prijatelja Edisona, igračke na navijanje. Tada će naučiti, između ostalog, koja je važnost obitelji i kako biti dobra sestra mlađem bratu.

Ovaj dugometražni crtani film njemačko-švedske produkcije sinkronizirali smo na hrvatski 2017. godine.

Psići u ophodnji - DVD 1-4
18.05.2018.

U prvoj sezoni Psića u ophodnji upoznajemo se s Marshallom, Chaseom, Skye i Rubbleom, hrabrim psićima koji u Zaljevu Pustolovina spašavaju one koji se nađu u nevolji, te njihovim vođom, dječakom Ryderom. Na četiri DVD-a koji sadržavaju prve epizode ove animirane serije za djecu nalaze se prve pustolovine neustrašivih psića.

DVD-e s hrvatskom sinkronizacijom izdali smo 2016. godine.

Robocar Poli - Audio / Video usluge
18.05.2018.

U ovoj animiranoj seriji pratimo glavnog junaka Polija, policijski auto koji se može pretvoriti u robota. Ništa ne može spriječiti njega i njegovo društvo u njihovim spasilačkim misijama. U svakoj nevolji, na njih se možete osloniti. Sinkronizirali smo na hrvatski prvu sezonu ove serije za djecu 2017. godine.

Dinologija Junior - Vježbenica 7 - Multimedija
15.05.2018.

Kao i s prethodnim izdanjima, uz sedmu vježbenicu Dinologije Junior djeca na zanimljiv način uče nove stvari. U njoj se nalazi edukativan sadržaj za dječji uzrast, no s jednom zajedničkom temom, to jest, godišnjim dobom - zima je zajednički nazivnik svim zadacima u ovom izdanju.

Vježbenicu smo izdali krajem 2016. godine. 

Inovator Rusty - Audio / Video usluge
10.05.2018.

Dječačić Rusty svojim inovatorskim umijećem pretvara stare dijelove u nove naprave i strojeve. Njegovi izumi većinom nastaju u mobilnom laboratoriju, uz pomoć prijatelja poput Ruby, Botasaura i Bitova. Rusty i njegovo društvo djeci pokazuju moć tehnologije i važnost recikliranja.

Ovu animiranu seriju za djecu počeli smo sinkronizirati s izlaskom prve sezone 2016. godine. Zanimljive igrice i dodatan sadržaj potražite na http://www.nickjr.tv/rusty-rivets/.

Regal Academy - Audio / Video usluge
09.05.2018.

Rose je tinejdžerica koja otkriva put u zemlju vila u kojoj spletom okolnosti nalazi mjesto u prestižnoj školi Regal Academy. Uskoro će saznati da je ravnateljica akademije njena baka i odlučiti ostati kako bi naučila što više o magiji. No osim toga, steći će nova prijateljstva i proći kroz razne pustolovine s poznatim i manje poznatim likovima iz bajki.

U svom zagrebačkom studiju sinkronizirali smo prvu sezonu ove animirane serije.

Vještičji načini - Audio / Video usluge
04.05.2018.

Vještičji načini bila je humoristična serija za mlade u kojoj smo pratili Emmu, srednjoškolku koja se preselila u novi grad. Uz to, saznala je da je vrlo moćna vještica. Morala je naučiti kako se istovremeno nositi s novim identitetom te svakodnevnim problemima u srednjoj školi. No, uz dobru mentoricu i prijatelje, sve je lakše.

Uspješno smo sinkronizirali sve četiri sezone ove Nickelodeonove serije.

Albert - Audio / Video usluge
04.05.2018.

Albert je sićušno stablo jelke koje sanja o tome da postane najpoznatije božićno drvce u New Yorku. Odlučan ostvariti svoj san, Albert će krenuti na put u društvu prijateljice palme Maisie te prijatelja Genea, korova. No kaktus Pete ima druge planove i pokušat će tu tročlanu ekipu spriječiti u njihovoj namjeri.

Ovaj Nickelodeonov TV-film sinkronizirali smo 2016. godine.

Dan kad je Henry upoznao... - Audio / Video usluge
27.04.2018.

Henry je dječačić koji u svakoj kratkoj epizodi upoznaje svijet oko sebe, predmet po predmet ili životinju po životinju. I svaki dan, Henry nauči nešto novo. Ova animirana edukativna serija namijenjena je najmlađem uzrastu.

Sinkroniziramo je u našem zagrebačkom studiju od 2016. godine.

Nickstravaganza: božićna zamka - Audio / Video usluge
25.04.2018.

U ovom blagdanskom specijalu pratimo mlade glumačke zvijezde Nickelodeona koje su pozvane na božićnu zabavu. No fantastična zabava ubrzo se pretvara u zamku koju je za njih postavio misteriozni stranac. Kako bi uspjeli napustiti lokaciju zabave, mladi glumci moraju savladati razne blagdanske prepreke.

Ovaj Nickelodeonov TV-film sinkronizirali smo 2016. godine.

Pernata banda - Audio / Video usluge
23.04.2018.

Kuko je meksička papiga koja dana provodi u imitiranju svoje omiljene TV-zvijezde i njegovih akrobacija, dok istovremeno zanemaruje zadatke u obiteljskom cirkusu. No stvari će se promijeniti kada njegovoj obitelji zaprijeti pernata banda koja na silu preuzme cirkus. Mali Kuko će tada poći u potragu za svojim TV-junakom, no putem će pronaći junaka u sebi.

Ovaj dugometražni animirani film sinkronizirali smo na hrvatski 2016. godine.

Rock and roll škola - Audio / Video usluge
18.04.2018.

Serija temeljena na istoimenom filmu iz 2003. godine prati učenike škole u Teksasu koji na poticaj svog novog učitelja osnuju tajni bend. Dewey Finn nije tipični učitelj koji vjeruje u konvencionalne metode. Umjesto toga, on uz pomoć rock'n'rolla pokušava nadahnuti svoje učenike.

U našem zagrebačkom studiju sinkroniziramo treću i posljednju sezonu ove glazbene serije.

Sofia prva - Audio / Video usluge
09.04.2018.

Sofia prva animirana je Disneyeva serija za djecu čiji smo prvu sezonu sinkronizirali u našem zagrebačkom studiju. U njoj pratimo djevojčicu Sofiju koja živi jednostavnim seoskim životom u kraljevstvu Čarobnoliji, no sve se mijenja nakon udaje njene majke za kralja Rolanda. Preko noći, Sofia postaje princezom i mora se snaći u svojoj novoj ulozi. Pri tome joj pomaže čarobni amulet uz pomoć kojeg može pričati sa životinjama i pozivati Disneyeve princeze kad je u nevolji.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2019193