Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Idi, Diego, idi! - Audio / Video usluge
13.02.2018.

U ovom spin-offu megapopularne serije Dora istražuje pratimo Dorinog bratića Diega koji putuje svijetom i spašava životinje u nevolji. Njegov vjerni pratitelj u brojnim pustolovinama mali je jaguar. Uz njih, svaka životinja može spavati mirnim snom jer je ovaj duo uvijek spreman pomoći!

Ovu Nickelodeonovu animiranu seriju naš je studio uspješno sinkronizirao na hrvatski.

Roary - Audio / Video usluge
12.02.2018.

U ovoj animiranoj seriji za predškolski uzrast pratimo Roaryja, crvenog trkaćeg automobila, te njegove prijatelje, bili oni drugi trkaći automobili ili mehaničari. Bez obzira na to što Roary radi - utrkuje se, provodi dan na plaži ili ide po svježa jaja na obližnju farmu - jedno je sigurno, najmlađim gledateljima uz ovaj vatreni mali automobil nikad nije dosadno.

Dora spašava Snježnu Princezu DVD - Multimedija
12.02.2018.

U ovoj duploj epizodi sinkroniziranoj na hrvatski, zla vještica zatočila je Snježnu Princezu u kulu i na Dori je da uz pomoć svojih prijatelja spasi nesretnu princezu te tako očuva Snježnu Šumu! Pridružite se snježnim i ledenim pustolovinama male junakinje Dore i njenog vjernog društva.

U DVD distribuciji od 2015. godine.

Louie - Audio / Video usluge
08.02.2018.

Namijenjena najmanjem uzrastu, crtana serija Louie prati istoimenog zečića koji djecu uči crtanju. U svakoj epizodi Louie uz pomoć prijateljice Yoko crta jedan predmet, životinju ili vozilo i tako uči najmlađe njihovom prepoznavanju.

Sinkronizacija ovog crtanog serijala započela je u našem studiju 2015. godine.

Max i Ruby - Audio / Video usluge
07.02.2018.

Max i Ruby animirana je serija za djecu u kojoj pratimo dvoje mladih zečića. Dok je mlađi brat Max vrlo nemiran, ali odlučan trogodišnjak, njegova starija sestra Ruby strpljiva je sedmogodišnja zečica. Njih dvoje na zabavan i edukativan način pokazuju da brat i sestra mogu riješiti sve međusobne nesuglasice.

Sinkronizirano na hrvatski.

Žar i čudovišni strojevi - Audio / Video usluge
06.02.2018.

Žar je crveni čudovišni kamion koji zajedno sa svojim vozačem AJ-om pomaže drugim kamionima u nevolji. Odvažko, Prugica, Zvjezdica i drugi njegovi prijatelji znaju da mogu računati na Žara kad im se zločesti Krš ispriječi na putu i bezuspješno im pokuša pokvariti dan.

Ova animiranu seriju za djecu predškolske dobi u produkciji Nick JR-a sinkroniziramo od 2015. godine.

Ako pratite Žara i njegove pustolovine, posjetite http://www.nickjr.tv/nick-jr-originals/games/blaze-coloring-book/ i okušajte se u bojanju čudovišnih kamiona!

Henry Opasan - Audio / Video usluge
05.02.2018.

Henry je tinejdžer koji spletom okolnosti postane pomoćnik lokalnog superjunaka u svom gradiću Swellviewu. No kao svaki pomoćnik superjunaka koji drži do sebe, učinit će sve da njegovi prijatelji i članovi obitelji to ne saznaju.

Ovu humorističnu igranu seriju sinkroniziramo već četvrtu sezonu zaredom.

Više seriji potražite na http://www.nick.co.uk/shows/henry-danger/kc8fkx.

Nicky drugi - Audio / Video usluge
02.02.2018.

Spletom okolnosti, tinejdžer Nicholas ljeto provodi u New Yorku. Naviknut na život u gradiću, nemalo će se iznenaditi kada sazna da rodbina kod koje je odsjeo zapravo pripada njujorškom mafijaškom miljeu! 

Ovaj igrani film u produkciji Nickelodeona uspješno smo sinkronizirali 2015. godine.

Tim Umizoomi - Audio / Video usluge
02.02.2018.

Još jedan u nizu Nickelodeonovih serijala namijenjenih predškolskom uzrastu. U svakoj epizodi dinamični tim nazvan Umizoomi pomaže djeci u različitim problemima - od distribucije sladoleda preko pomoći tati da kroz gusti promet stigne na dječji rođendan do potrage za izgubljenim biciklom i slično.

I u ovoj seriji kroz glazbu i stihove tim Umizoomi komunicira s najmlađim gledateljima.

S.T.O.P. - Audio / Video usluge
31.01.2018.

Super tajni odred pasa ili S.T.O.P. špijunska je organizacija u kojoj radi blesavi, ali odlučni pas Dudley. U svakodnevnim dogodovštinama prati ga njegova partnerica, koja je sasvim slučajno mačka! Njih dvoje zajedno štite grad Petropolis od svih mogućih zločinaca i zlikovaca.

Više o ovoj crtanoj seriji potražite na https://www.nickanimation.com/t.u.f.f.-puppy.

 

Malo kraljevstvo Bena i Holly - Audio / Video usluge
31.01.2018.

U malom kraljevstvu vila i patuljaka, princeza Holly i patuljak Ben zajedno provode dane u igri i čarobnim pustolovinama. U pustolovinama ih prati njihov ljubimac, bubamarac Gaston, a iz nevolja ih nerijetko izvlači dadilja Nena dok im savjetom pomaže Stari Patuljak. Ništa nije nemoguće u svijetu nestašnih vila i patuljaka.

Tickety Toc - Audio / Video usluge
31.01.2018.

U ovoj animiranoj seriji pratimo pustolovine preslatkih blizanaca, Tommyja i Tallulah. Radnja se odvija u fantastičnom svijetu koji se krije iza sata. Blizanci moraju rješavati probleme u svom gradu i uz pomoć svojih prijatelja pobijediti u utrci s vremenom. Hoće li im to poći za rukom?

Sinkronizirano na hrvatski u našem studiju.

 

Power Rangers - Audio / Video usluge
30.01.2018.

U epizodama jedne od najdugovječnijih igranih serija za djecu i mlade, naoko obični protagonisti ponovno spašavaju svijet od zlikovaca iz svemira. Bilo odvojeno ili zajedno, kao Megazord koji nastaje kad svi udruže snage protiv onih koji prijete njima, ali i cijelom čovječanstvu. Riječ je naravno o Power Rangersima, superjunacima uz koje nikad nije dosadno.

 

Tenkai vitezovi - Audio / Video usluge
26.01.2018.

U ovoj anime crtanoj seriji pratimo dječake koji slučajnim pronalaskom portala između dimenzija postanu odabrani kao vitezovi planeta Quarton. Njihova je misija spasiti obje dimenzije od zlog lorda Viliusa, a njihovo oružje u toj borbi je moć pretvaranja u robotske ratnike.

Tenkai vitezove uspješno smo sinkronizirali 2014. godine.

Vježbenica i bojanka Spužva Bob Skockani - Multimedija
22.09.2015.

Svima omiljeni podvodni junaci iz Nickelodeonovog crtića Spužva Bob Skockani dostupni su i u interaktivnom obliku, kao dio seta s vježbenicom, bojankom i DVD-om. Od sad, djeca mogu učiti na zabavan način, zajedno uz ustrašenog Spužva Boba, blesavog Patrika, škrtog Klještića, čangrizavog Kalamarka i ostale stanovnike Bikini Doline.

 

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:855340