Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Povratak u Divlji Zapad - Audio / Video usluge
04.04.2018.

U ovoj humorističnoj mini-seriji dvojica braće, Chip i Dale, spletom okolnosti izume vremeplov koji ih transportira u 1885. godinu. No ne bilo gdje, već na Divlji Zapad gdje se ubrzo sukobljavaju s lokalnim gradonačelnikom. Moraju se izvući iz nezgodne situacije, a zatim se nekako vratiti u sadašnjost, živi i zdravi.

Tri epizode Nickelodeonove igrane serije s elementima vesterna sinkronizirali smo 2016. godine.

Kuća obitelji Glasnić - Audio / Video usluge
03.04.2018.

Ako gledate Kuću obitelji Glasnić, pripremite čepiće za uši jer tu nikada nije tiho, a ni dosadno. Razlog: 11 živahne djece. Glavni junak ove Nickelodeonove animirane humoristične serije je Lincoln, sin jedinac koji uz pomoć svog prijatelja Clydea pokušava što bezbolnije preživjeti svaki novi dan u kućanstvu s deset sestara. Unatoč čestim nesuglasicama, na kraju uvijek prevlada obiteljska privrženost.

Kuću obitelji Glasnić sinkroniziramo od 2016. godine.

Rufus - Audio / Video usluge
30.03.2018.

Manny je dječak koji je došao u novu školu, zabrinut hoće li se uklopiti. Nakon što spletom okolnosti obiteljskom psu Rufusu stavi neobičnu ogrlicu, Rufus se pretvori u dječaka! Iznenađen ovakvim raspletom, Manny ga upisuje u školu gdje Rufus od školskih kolega traži da ga češkaju po trbuhu ili pak juri za vjevericama. Iako neobično, ovakvo ponašanje donosi mu popularnost, što izaziva ljubomoru u Mannyju koji će tek kasnije shvatiti da je pas doista čovjekov najbolji prijatelj.

Ovaj kratki Nickelodeonov film sinkronizirali smo 2016. godine.

Pustolovine hrabrog pjetlića - Audio / Video usluge
30.03.2018.

Rolo je od malih nogu bio kržljavi i bojažljivi pjetlić koji je unatoč tome oduvijek želio biti boksač. Kada se njegova farma nađe u opasnosti, naš junak mora se preobraziti u hrabrog pijetla i suočiti se s boksačkim prvakom u ringu kako bi spasio farmu, svoju obitelj i prijatelje. Ovaj cjelovečernji animirani film sinkronizirali smo na hrvatski 2016. godine.

Slikovnice Božićne priče - Multimedija
28.03.2018.

Za Božić 2015. izdali smo dvije prigodne slikovnice s pričama iz animiranih serija poput Dora istražuje, Tim Umizoomi, SpužvaBob Skockani i Vodeni svijet malih gupija. U njima omiljeni Nickelodeonovi junaci na razne načine spašavaju i provode Božić. Jedno je sigurno: uz njih, ovaj zimski blagdan ne može biti dosadan.

Promjena igre - Audio / Video usluge
27.03.2018.

U ovoj Nickelodenovoj humorističnoj seriji za mlade pratimo Babe i Kenzie, prijateljice koje u sklopu školskog predmeta naprave aplikaciju za igricu koja će im promijeniti život. Nakon što igrica postane vrlo popularna, odlučuju osnovati tvrtku za razvoj videoigrica u kojoj im se pridružuje prijatelj Hudson te reper Double G i njegov sin Triple G.

U svom zagrebačkom studiju seriju na hrvatski sinkroniziramo drugu sezonu zaredom.

Vodeni svijet malih gupija - Audio / Video usluge
26.03.2018.

U vodenom svijetu malih ribica gupija nikad nije dosadno. Uz gospodina Družbića, njihovog učitelja, ovo društvo svaki dan nauči nešto novo. I poput svakog školskog razreda, gupiji su različitog karaktera. No uvijek su spremni pomoći drugima i nikad ne propuštaju priliku za avanturom.

Sinkronizirali smo sve četiri sezone ove Nickelodeonove animirane serije za predškolski uzrast.

Sezona lova: Lud od straha - Audio / Video usluge
21.03.2018.

Četvrti nastavak urnebesnog Sonyjevog dugometražnog filma prati nove avantura plašljivog velikog medvjeda Booga i njegove šarolike družine, jazavčara gospodina Viršla i jelena Elliota. Boogovi prijatelji odlučuju na neobičan način istjerati strah iz Booga: tako što će ga dobro preplašiti! Krenut će u potragu za jezivim šumskim vukodlakom, no usput će ponajviše naći nevolju.

Ovaj cjelovečernji crtani film sinkronizirali smo na hrvatski 2015.

 

Vatrogasac Sam - Audio / Video usluge
21.03.2018.

U našem zagrebačkom studiju sinkronizirali smo šestu sezonu ove iznimno popularne animirane serije. To je ujedno i prva sezona rađena CGI animacijom, no neke stvari ipak su ostale iste. Vatrogasac Sam i dalje je hrabar i neustrašiv. Uz pomoć svojih kolega iz vatrogasne postaje, svaki dan pomaže stanovnicima Pontypandyja u nevolji.

 

Winx - Sedma sezona - Audio / Video usluge
20.03.2018.

Radnja sedme sezone ove serije odvija se oko moćnih vilinskih životinja iz čarobnog svemira. Svaka od njih posjeduje tajnu koja održava poredak u svemiru. Članice Winx kluba, uz dobru prijateljicu Roxy, moraju zaštititi ova čarobna stvorenja od zle vile koja ima opasne planove. Ona namjerava vilinske životinje iskoristiti za svoju vojsku zla.

Na hrvatski smo sinkronizirali i sedmu sezonu ove popularne animirane serije.

Ni Hao Kai-Lan - Audio / Video usluge
20.03.2018.

Uz tri sezone ove predškolske animirane serije djeca su učila kako uočavati i kreativno rješavati probleme. Uz to, svaka epizoda je djelomično bila posvećena riječi na kineskom jeziku. Radnja se odvijala u Chinatownu u Kaliforniji i pratila djevojčicu Kai-Lan i njeno šareno društvo poznanika i prijatelja.

Ni hao Kai-lan sinkronizirana je na hrvatski u našem zagrebačkom studiju.

Dinologija Junior - Vježbenica 6 - Multimedija
20.03.2018.

U šestoj vježbenici za djecu, najmlađi će na zabavan i edukativan način naučiti nešto novo: engleski jezik! Uz  pomoć dinosaura, rješavat će razne zadatke i uspješno usvojiti osnovno gradivo engleskog jezika.

Šesta vježbenica Dinologija Junior nastavlja se na prijašnja izdanja edukativnih vježbenica.

100 stvari koje moraš učiniti prije srednje škole - Audio / Video usluge
20.03.2018.

Troje najboljih prijatelja odlučno je u namjeri da iskoriste posljednje dvije godine osnovne škole što najbolje mogu. Iz tog razloga, izrađuju popis od 100 stvari koje moraju učiniti prije srednje škole. Naravno, doživjet će razne zgode i nezgode dok pokušavaju ostvariti svoj cilj.

Prvu i posljednju sezonu ove Nickelodenove humoristične serije sinkronizirali smo u našem studiju od 2015. do 2016.

U laži su kratki zubi - Audio / Video usluge
16.03.2018.

Nakon što Davis promijeni školu, muče ga iste stvari kao i svakog tinejdžera. Pita se hoće li naći svoje mjesto u novom okruženju i steći nove prijatelje. No niti ne sanja da će postati najpopularniji dečko u školi iz vrlo neobičnog razloga - proširila se glasina da je vampir. Uvidjevši da je time stekao popularnost, Davis odlučuje uz pomoć susjede Vi održavati glasinu na životu.

Ovu Nickelodenovu dugometražnu komediju sinkronizirali smo krajem 2015. godine.

Fresh Beat bend špijuna - Audio / Video usluge
14.03.2018.

Ovi animirani špijuni naizgled vode sasvim obične živote. Žive u malom gradu i idu na posao u centar za ljubimce, slastičarnu ili frizerski salon. No u njihovom mjestu događaju se šašavi i naizgled nerješivi misteriji. Tada ova ekipa kreće u akciju. Uz različite talente i napravice, razotkrit će pozadinu svakog misterija i pritom se dobro zabaviti uz pjesmu.

Sinkronizirali smo prvu i jedinu sezonu ove Nickelodeonove serije.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2026374