Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Čovjek s Mjeseca - Audio / Video usluge
11.02.2014.

Čovjeku s Mjeseca dosadno je samom na Mjesecu pa jednoga dana odluči posjetiti Zemlju. Zakačivši se za rep kometa, spušta se na Zemlju i počinje proučavati planet. No Predsjednik misli kako Čovjek s Mjeseca napada Zemlju i kreće potjera za njim. Istovremeno, djeca na Zemlji su tužna i ne mogu spavati, Čovjeka s Mjeseca nema pa ih nitko ne čuva noću.

Sinkronizirano na hrvatski i slovenski jezik.

Sustav eCinema - Software
11.02.2014.

Još jedan korisnik s područja Bosne i Hercegovine ukazao je povjerenje našem ticketing programskom rješenju. To je kino 'Novo Sarajevo' kojim upravlja tvrtka 'Lokom'.

Sustav eCinema - Software
11.02.2014.

Još je jedan kino prikazivač s područja Republike Hrvatske ukazao povjerenje našem softwareskom paketu namijenjenom poslovanju u području kino prikazivanja. To je 'Ekran' iz Splita s dvije kino dvorane.

Povijest svijeta - DVD distribucija
11.02.2014.

Andrew Marr wodi nas na 70, 000 godina dugo putovanje kroz ljudsku povijest pokazujući nam kako su sile prirode i izvanredni pojedinci postavili temelje i oblikovali svijet u kojemu danas živimo. 

U distribuciji su četiri DVDa u trajanju od gotovo dva sata s po dvije epizode ovog zanimljivog serijala o povijesti.

Božić u Prapovijesnoj dolini - slikovnica - Multimedija
03.12.2013.

Djed Božićnjak je doživio nezgodu u Prapovijesnoj dolini. Naši snalažljivi dinosauri i njihovi prijatelji, Lana i Oliver, dat će sve od sebe kako bi pomogli Djedici. A i ti im možeš pomoći u tom zadatku!

Prva interaktivna slikovnica iz serije Dinologija Junior.

Big Time Rush - u distribuciji uz časopis OK
19.11.2013.

Kendall, James, Carlos ili Logan? Odluka je na tebi! Odsada dogodovštine svog omiljenog  boy banda možeš pratiti uz najluđi i najčitaniji časopis za tinejdžere, OK. Prva sezona Big Time Rusha u distribuciji je uz časopis OK! Budi u trendu, budi ok, i neka to bude big time!

Sam i Cat - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Sam i Cat, nova tinejdžerska Nickelodeonova serija nastala je kao spin off iCarly i Victorius. Sam Puckett iz iCarly i Cat Valentine iz Victorious, postaju cimerice, a džeparac zarađuju čuvanjem djece. Iako vrlo različite, postaju najbolje prijateljice, a njihov zajednički život prepun je zabavnih dogodovština.

 

The Rabbids: Invazija - Audio / Video usluga
08.11.2013.

Podivljali izvanzemaljski zečići napadaju planet Zemlju! Proučavaju ljudsko ponašanje oponašanjem svega što vide, no na sebi karakterističan način, i naravno, bez logike!

 

Sanjay i Craig - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Ništa nije nemoguće odtkad je Sanjay dobio zmiju za kućnog ljubimca! A Craig nije obična zmija, on je zmija koja govori te zajedno postaju nezaustavljiv duo za haranje po predgrađu.

Atomic Betty - DVD distribucija
08.11.2013.

Betty se čini tipičnom tinejdžericom, ali zapravo vodi dvostruki život. Osim svog "običnog" života (škola, znanstevno-fanstastični filmovi i pjevanje u bandu) , vodi i jedan vrlo neobični, čuvarica je intergalaktičkog mira! I prava zvijezda diljem svemira!

Psići u ophodnji - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Energetičan dječak Ryder predvodi tim psića i uvijek je spreman pomoći svima u Zaljevu pustolovina. Psići su obučeni tako da svaki ima svoju specijalnost, alat i uređaje za pomaganje. Kad ne rade, ovi se dobri psići igraju ili plešu.  Ako si u nevolji,  viči, i u ophodnju pseću kreću!

Sam Sam - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Sam Sam je najmanji superjunak na svijetu. Još ne zna dobro koristiti svoje moći, ali često odlazi u svemirske misije. Njegov vjerni pratitelj je Sam Medo.

Čudnovili roditelji: božićni film
08.11.2013.

Timmy Turner svima ostvaruje želje. Iako je Božić sve bliže, Djed Božićnjak gotovo i nema posla! Nakon neobične nesreće Djeda Božićnjaka, Timmy se mora iskupiti, maknuti svoje ime s liste zločeste djece, i što je najvažnije, spasiti Božić.

Dora i SpužvaBob Skockani - Božićno izdanje
08.11.2013.

Ovaj Božić provedi u društvu svojih omiljeni crtanih likova! Dora mora pomoći Lopuži Liscu postati
dobar kako bi dobio dar od Djeda Božićnjaka, a u Bikini Dolini se proširila opasna zaraza kretonitom i
na SpužvaBobu Skockanom je težek zadatak. Hoće li naši likovi spasiti Božić?
Potražite posebno izdanje božićnih epizoda Dore istraživačice i SpužvaBoba Skockanog.

Dinologija 2 - Multimedija
25.09.2013.

Otvorite Dinologiju 2, stavite svoje 3D naočale i otputujte u neobično i zadivljujuće razdoblje u Zemljinoj povijesti, trijas. U njemu se prvi puta pojavljuju dinosauri, najpoznatija stvorenja ere mezozoika. Stvorenja koja izazivaju zanimanje i čuđenje bez obzira koliko toga otkrili o njima. Ili nas upravo nova saznanja još više fasciniraju? Ova knjiga nam okriva kako su nastali prvi dinosauri i kako su živjeli. Njihov suživot s gmazovima ovoga doba nije bio lak i nije ih postavio na mjesto na koje će doći već u sljedećem razdoblju. Slična je sudbina prvih sisavaca koji se također pojavljuju u ovome razdoblju. No trijas je ipak doba gmazova.
Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji kojom su napravljene slike i zanimljivim tekstovima kojima su popraćene, milijuni godina letjet će vam pod prstima.

Knjiga Dinologija 2 je u distribuciji.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:822025