Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
3D Puzzle
25.09.2013.

Ako voliš slagati puzzle, a lud si za dinosaurima, imamo pravu stvar za tebe - 3D puzzle!  Apatosaurus i Pterodactylus, ili T-rex i Triceratops? Odaberi svoje puzzle i složi dinosaure!

 

Dinologija Junior - Vježbenica 4 - Multimedija
23.09.2013.

U izradi je četvrta vježbenica iz serije Dinologija Junior. Vježbenica pomaže malim predškolcima, ali i onima koji su već krenuli u školu, savladati gradivo iz Prirode i društva. Snalaženje u vremenu i prostoru, lijepo ponašanje, zdravlje i higijena, sigurnost u prometu i astronomija, neke su od tema koje se prolaze kroz zadatke.

Mia i ja - Audio / Video usluge
23.09.2013.
Winx - DVD distribucija
23.09.2013.

 Magične pustolovine Bloom, Stelle, Flore, Tecne, Muse i Aishe sada možeš gledati i na DVD-u. Crtana serija Winx Club sada je dostupna na četiri DVD-a.

Crna Guja - DVD distribucija
23.09.2013.

Nasmijte se uz dogodovštine Crne Guje kojeg otjelovljuje Rowan Atkinson, a koja se kroz četiri sezone pojavljuje u različitim povijesnim razdobljima, no uvijek kao reinkarnacija svoga prethodnika. Crni humor, izvrtanje povijesti, ismijavanje plemstva samo su neke osobine koje ovu seriju čine jednom od najboljih britanskih serija svih vremena i nezaobilaznim štivom za sve ljubitelje britkog humora. BBC-jeva kultna humoristična serija, Crna Guja, dostupna je na četiri DVD-a.

Teenage Mutant Nindže Kornjače - DVD distribucija
23.09.2013.

Četiri čovjekolike kornjače i njihov sensai bore se protiv zlikovaca i pokušavaju spasiti svijet od invazije Krangova. Serija je dostupna na četiri DVD-a, u distribuciji.

Sofia Prva - Audio / Video usluge
23.09.2013.

 Pratite pustolovine nove Disneyeve princeze, Sofie Prve. Crtana serija o djevojčici koja odjednom  postaje princezom, osvojit će male gledatelje, a uz to će vidjeti kako biti princezom ne znači samo  nositi skupocjene haljine i svjetlucave tijare. Princezu čini ono iznutra, oku nevidljivo, a poruke se  prenose na način dobro znan svima u kraljevstvu Čarobnolije, pjesmom.

Ernest i Celestine - Audio / Video usluge
17.06.2013.

Film o Ernestu i Celestine, priča nam klasičnu priču o prijateljstvu na zanimljiv i vrlo šarmantan način.  Film u koji se zagrebačka publika zaljubila na otvaranju ovogodišnjeg Animafesta kroz prekrasnu animaciju te vrhunski odrađenu sinkronizaciju  na nenametljin način govori o strahu od drugačijeg te pobjedi nad predrasudama. Veliki strašni medvjed možda i nije tako strašan, a obična mala mišica može dovesti u pitanje temelje velikog poretka. Više»

Avanture Tada Jonesa - u kinima
17.06.2013.

Tad Jones odmalena sanjari da postane slavni arheolog poput njegovog idola Maxa Mordona. No umjesto na arheološkim iskopinama, život provodi na gradilištima sve dok igrom slučaja ne završi u Peruu u potrazi za izgubljenim gradom Paititijem.

 Ovaj animirani kino-hit sinkroniziran je u našem studiju! Više»

Dinologija Junior - Vježbenica 3 - Multimedija
17.05.2013.

Uz treću vježbenicu iz serije "Dinologija", vaše dijete postaje mali matematičar i usvaja osnovne matematičke pojmove. "Vježbenica 3" je u distribuciji. Više»»

Iron Man - DVD distribucija
03.04.2013.

Crtana serija o superjunaku Marvelovog stripa, Iron Manu, donosi nam klasičnu borbu između dobra i zla. DVD-i "Iron Mana" su u distribuciji.

Uvrnuti čupavci - DVD distribucija
03.04.2013.

"Uvrnuti čupavci" je računalno stvoreni animirani antologijski program s ludim humorom kao u "Loony-Tunes". Glavni likovi su šašavi kućni ljubimci, životinje lutalice, neke su izgubljene, druge tetošene i razmažene, a svaka priča je ispričana sa stajališta kućnog ljubimca. Iako povremeno govore, ekipu čine prave životinje i njihovi susreti, ne radi se samo o ljudskim bićima zamaskiranima u životinje kao što je slučaj u drugim crtanim filmovima sa životinjama koje govore.

DVD-i su u distribuciji.

Jane Fonda - Audio / Video usluge
14.03.2013.

Vježbajte opet s Jane Fondom! Ova aktivna sedamdesetpetogodišnjakinja koja se već skoro četrdest godina bavi fitnessom i zahvaljući kojem je izgradila svoje carstvo,  snimila je dva nova fitness videa, namjenjena osobama treće životne dobi. Jane Fonda kaže kako za postizanje i/ili očuvanje zdravlja treba držati i um sretnim, a vježbanje je najbolji antidepresiv!

Planet Dinosaur - DVD distribucija
08.03.2013.

"Planet Dinosaur" donosi nam nov i zastrašujući svijet dinosaura, od najubojitijih do najvećih i najčudnijih zvijeri. Serijal, uz pomoć najnovije tehnologije kompjutorski stvorenih slika, otkriva najveće tajne ovih novih gorostasa. Šest epizoda serijala možete pronaći na dva DVD-a. Prvi DVD je u distribuciji. Više »

Putovanje dinosaura - DVD distribucija
08.03.2013.

Od tvoraca "Šetnje s dinosaurima" i "Prapovijesni park" stiže nam još jedan fascinantni dokumentarni film. Epska dugometražna avantura, nikada prije posvjedočena, temelji se na najnovijim fosilnim dokazima, a zahvaljujući zadivljujućoj animaciji, uronit ćete u digitalno stvoren svijet dinosaura.     DVD u distribuciji. Više »

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:822024