Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Alvin i nemirne vjeverice - Audio / Video usluge
14.03.2018.

U ovoj animiranoj seriji za predškolski uzrast pratimo Davea koji odgaja nestašne i nemirne vjeverice, među njima i Alvina. Upravo zbog Alvina ostatak društva često upada u nevolje. No uz hrpu dobrog raspoloženja, veselih pjesama i zabavnih igara, svaka epizoda sretno završi. Ako se i vi želite igrati s Alvinom i njegovim prijateljima, posjetite http://www.nickjr.co.uk/alvin/.

Alvina i nemirne vjeverice sinkroniziramo u našem studiju već treću sezonu zaredom.

Shimmer i Shine - Audio / Video usluge
12.03.2018.

Male, čarobne prijateljice Shimmer i Shine očarat će svakoga tko se s njima upusti u pustolovine. Povest će najmlađe gledateljice i gledatelje u čarobnu zemlju Zahramay i upoznati ih s raznim magičnim stvorenjima.

Ovu animiranu seriju za predškolski uzrast sinkroniziramo od 2015. godine.

Sretan Božić - Multimedija
12.03.2018.

Za Božić 2015. razveselili smo najmlađe gledatelje i izdali božićnu kompilaciju od četiri epizode popularnih Nickelodeonovih animiranih serija. Klinci su dobili prilku uživati uz Diega koji je pomogao Djedu Božićnjaku, male gupije koji su pokušali oraspoložiti Gunđala, Jimmyja Neutrona koji je naumio dokazati da Djedica ne postoji te tima Umizumi koji popravljaju stroj za izradu igrački kako bi svako dobro dijete na vrijeme dobilo svoj božićni poklon.

Ludo krstarenje - Audio / Video usluge
27.02.2018.

U ovoj Nickelodeonovoj komediji pratimo obitelj Jensen-Bauer koja odmor odluči provesti na kruzeru. No nakon što se jednog jutra probude bez sjećanja na prethodnu noć, njihovo krstarenje bit će sve samo ne opuštajuće. Dok se svim načinima pokušavaju prisjetiti izgubljene noći, dovest će se u razne neprilike.

Naš je studio sinkronizirao ovaj televizijski film 2015. godine.

Bella i buldozi - Audio / Video usluge
26.02.2018.

Bella pohađa srednju školu u Teksasu i glavna izvannastavna aktivnost joj je navijanje. No spletom okolnosti, Bella će navijanje uz aut-liniju zamijeniti igranjem na terenu. I to kao glavna igračica u napadu! Unatoč tome što je suigrači u početku ne prihvaćaju, Bella ubrzo zaslužuje njihovo povjerenje.

Sinkronizirali smo obje sezone ove Nickelodenove humoristične serije na hrvatski.

Legenda o Korri - Audio / Video usluge
23.02.2018.

Smještena u megapopularnom svijetu Avatara, radnja ove animirane serije prati junakinju Korru. Ona je reinkarnacija avatara Aanga i kao takva može manipulirati sa sva četiri osnovna elementa: vodom, zemljom, vatrom i zrakom. Uz pomoć svojih prijatelja, Korra će proći kroz brojne pustolovine.

 

Nicky, Ricky, Dicky i Dawn - Audio / Video usluge
23.02.2018.

Kako u kući obitelji Harper nikad ne bi bilo tiho i dosadno, brinu se četvorke Nicky, Ricky, Dicky i Dawn. Iako rođeni istovremeno, ova trojica braće i jedna sestra nemaju ništa zajedničko, zbog čega većinu vremena provode u svađi i nadmetanju. No unatoč tome ne mogu jedni bez drugih i pomažu si u svakodnevnim ludim situacijama.

Sinkroniziramo četvrtu sezonu ove humoristične serije zaredom.

Wanda i svemirac - Audio / Video usluge
21.02.2018.

Zečica Wanda i četverooki svemirac dolaze iz sasvim drugačijih svjetova, no to ih ne sprječava da postanu vrlo dobri prijatelji. Putovanjem između dva različita svijeta uče o onome što ih razlikuje, ali i onome što ih spaja. Sve to, naravno, uz dobru dozu zabave i smijeha.

Zabavne igrice i ostali sadržaj vezani uz ovaj animirani serijal potražite na http://www.nickjr.co.uk/wanda-and-the-alien/.

Cijepanje Adama - Audio / Video usluge
20.02.2018.

Adam je dječak koji planira provesti nezaboravno ljeto i u tome će mu pomoći nešto više od dobre organizacije. Nakon što sasvim slučajno otkrije napravu za kloniranje i kako je upotrijebiti, uvjeren je da je svim njegovim problemima kraj. Jer dok klonovi obavljaju zamorne poslove, on može bezbrižno uživati u ljetnim praznicima. No stvari ubrzo počnu izmicati kontroli kad Adam shvati da se njegovi klonovi polako raspadaju.

Ovaj dugometražni film sinkronizirali smo 2015. godine.

Harvey Kljunić - Audio / Video usluge
19.02.2018.

Junak ove Nickelodeonove serije je Harvey Kljunić, mladi, druželjubivi ptić koji najviše vremena provodi sa svojim nestašnim prijateljima, blizancima Fee i Foo. No Harveyeva najveća želja prilično je neobična - on se želi naći u nevolji! Kroz epizode pratimo Harveya koji pokušava probuditi svoju buntovnu stranu, najčešće bezuspješno.

Little Charmers - Audio / Video usluge
16.02.2018.

Little Charmers animirana je serija za predškolski uzrast u kojoj pratimo male čarobnice koje tek moraju naučiti kako ovladati svojim moćima. Djevojčice će naučiti letjeti na metli i spravljati čarobne napitke, no ujedno će i shvatiti važnost prijateljstva i lijepog ponašanja. Hazel, Lavender i Posie u svakoj novoj lekciji naći će i nešto zabavno i očarati najmlađe gledatelje i gledateljice.

Naš je studio sinkronizirao dvije sezone ove dječje serije na hrvatski.

Dora i prijatelji - Audio / Video usluge
15.02.2018.

Mnogima omiljena istraživačica napunila je deset godina i još uvijek ima radoznali um koji je vodi u razne pustolovine u kojima pomaže onima u nevolji. Ovaj nastavak serijala Dora istražuje zadržao je svu čar originala, uz jednu sitnu razliku: junakinje i junaci serije Dora i prijatelji malo su stariji, no i dalje uživaju u otkrivanju novih stvari i stjecanju novih spoznaja. Uz poveliku dozu zabave i igre, naravno.

Dragon Flyz - Audio / Video usluge
14.02.2018.

Nakon kataklizme u 41. stoljeću, jahači zmajeva vode rat za kontrolu nad planetom Zemljom. Njihove bitke vode se u okrutnom okolišu, bila riječ o pustoši bez kapi vode ili vulkanskom predjelu u kojem lava teče poput rijeke. Junaci ove serije koji su utočište pronašli u zračnom gradu Airlandisu često silaze u nizine gdje proživljavaju razne pustolovine.

Idi, Diego, idi! - Audio / Video usluge
13.02.2018.

U ovom spin-offu megapopularne serije Dora istražuje pratimo Dorinog bratića Diega koji putuje svijetom i spašava životinje u nevolji. Njegov vjerni pratitelj u brojnim pustolovinama mali je jaguar. Uz njih, svaka životinja može spavati mirnim snom jer je ovaj duo uvijek spreman pomoći!

Ovu Nickelodeonovu animiranu seriju naš je studio uspješno sinkronizirao na hrvatski.

Roary - Audio / Video usluge
12.02.2018.

U ovoj animiranoj seriji za predškolski uzrast pratimo Roaryja, crvenog trkaćeg automobila, te njegove prijatelje, bili oni drugi trkaći automobili ili mehaničari. Bez obzira na to što Roary radi - utrkuje se, provodi dan na plaži ili ide po svježa jaja na obližnju farmu - jedno je sigurno, najmlađim gledateljima uz ovaj vatreni mali automobil nikad nije dosadno.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2026375