Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Ernest i Celestine - Audio / Video usluge
17.06.2013.

Film o Ernestu i Celestine, priča nam klasičnu priču o prijateljstvu na zanimljiv i vrlo šarmantan način.  Film u koji se zagrebačka publika zaljubila na otvaranju ovogodišnjeg Animafesta kroz prekrasnu animaciju te vrhunski odrađenu sinkronizaciju  na nenametljin način govori o strahu od drugačijeg te pobjedi nad predrasudama. Veliki strašni medvjed možda i nije tako strašan, a obična mala mišica može dovesti u pitanje temelje velikog poretka. Više»

Avanture Tada Jonesa - u kinima
17.06.2013.

Tad Jones odmalena sanjari da postane slavni arheolog poput njegovog idola Maxa Mordona. No umjesto na arheološkim iskopinama, život provodi na gradilištima sve dok igrom slučaja ne završi u Peruu u potrazi za izgubljenim gradom Paititijem.

 Ovaj animirani kino-hit sinkroniziran je u našem studiju! Više»

Dinologija Junior - Vježbenica 3 - Multimedija
17.05.2013.

Uz treću vježbenicu iz serije "Dinologija", vaše dijete postaje mali matematičar i usvaja osnovne matematičke pojmove. "Vježbenica 3" je u distribuciji. Više»»

Iron Man - DVD distribucija
03.04.2013.

Crtana serija o superjunaku Marvelovog stripa, Iron Manu, donosi nam klasičnu borbu između dobra i zla. DVD-i "Iron Mana" su u distribuciji.

Uvrnuti čupavci - DVD distribucija
03.04.2013.

"Uvrnuti čupavci" je računalno stvoreni animirani antologijski program s ludim humorom kao u "Loony-Tunes". Glavni likovi su šašavi kućni ljubimci, životinje lutalice, neke su izgubljene, druge tetošene i razmažene, a svaka priča je ispričana sa stajališta kućnog ljubimca. Iako povremeno govore, ekipu čine prave životinje i njihovi susreti, ne radi se samo o ljudskim bićima zamaskiranima u životinje kao što je slučaj u drugim crtanim filmovima sa životinjama koje govore.

DVD-i su u distribuciji.

Jane Fonda - Audio / Video usluge
14.03.2013.

Vježbajte opet s Jane Fondom! Ova aktivna sedamdesetpetogodišnjakinja koja se već skoro četrdest godina bavi fitnessom i zahvaljući kojem je izgradila svoje carstvo,  snimila je dva nova fitness videa, namjenjena osobama treće životne dobi. Jane Fonda kaže kako za postizanje i/ili očuvanje zdravlja treba držati i um sretnim, a vježbanje je najbolji antidepresiv!

Planet Dinosaur - DVD distribucija
08.03.2013.

"Planet Dinosaur" donosi nam nov i zastrašujući svijet dinosaura, od najubojitijih do najvećih i najčudnijih zvijeri. Serijal, uz pomoć najnovije tehnologije kompjutorski stvorenih slika, otkriva najveće tajne ovih novih gorostasa. Šest epizoda serijala možete pronaći na dva DVD-a. Prvi DVD je u distribuciji. Više »

Putovanje dinosaura - DVD distribucija
08.03.2013.

Od tvoraca "Šetnje s dinosaurima" i "Prapovijesni park" stiže nam još jedan fascinantni dokumentarni film. Epska dugometražna avantura, nikada prije posvjedočena, temelji se na najnovijim fosilnim dokazima, a zahvaljujući zadivljujućoj animaciji, uronit ćete u digitalno stvoren svijet dinosaura.     DVD u distribuciji. Više »

Sinkronizacija na slovenski i srpski jezik
08.03.2013.

U našu uslugu sinkronizacije, uz sinkronizaciju na hrvatski jezik, uvrstili smo i sinkronizacije na slovenski i srpski jezik te odnedavno, vrlo uspješno odrađujemo sinkronizaciju programa na te jezike.

Dosada smo sinkronizirali na slovenski Unstable Fables te Little Big Panda, Twisted Whiskers, School For Vampires i Avanture Tada Jonesa. Za Nickelodeon sinkroniziramo serije Victorious i Big Time Rush.

Dinologija Junior - Vježbenica 2 - Multimedija
28.02.2013.

Učenje može biti zabavno! Uz drugu vježbenicu iz serije Dinologija Junior, dijete vježba pisati, čitati, slovkati i još uvijek se zabavlja u društvu svojih prijatelja dinosaura. Vježbenica 2 usredotočuje se na slova, a zadaci su osmišljeni tako da pomognu djetetu u procesu učenja.                                                                                                              Uskoro u distribuciji.

Mućke - DVD distribucija
28.02.2013.

Na tržištu je novo izdanje jedne od najpopularnijih britanskih serija svih vremena. Zabavite se uz Delboya, Rodneya i Djeda, njihove životne uspone i padove te uzaludne pokušaje da se obogate. Uz ovo izdanje, ponovno ćete se prisjetiti zašto su 'Mućke' proglašene najboljim britanskim sitcomom. 

Dinologija puzzle 3D - Multimedija
31.01.2013.

Tijekom 2013. godine očekujemo izbacivanje dječjih puzzli (za djecu od 3 godine starosti) napravljene u lenticular tehnologiji. Više »»

Dinologija Junior - Vježbenica 1 - Multimedija
22.01.2013.

 

Razred veselih dinosaura vodi dijete kroz zadatke te ga potiče na njihovo rješavanje. Uz vizualno atraktivan i zabavan sadržaj dijete vježba koordinaciju i priprema ruku za pisanje te uči brojeve. Više o Vježbenici 1 pogledajte ovdje.
Johnny Test - DVD Distribucija
21.01.2013.

U distribuciji je Johnny Test, animirana serija, u kojoj je glavni lik 11. godišnji dječak Johnny, koji živi sa svojim 13 godina starim, super genijalnim, sestrama blizankama. Johhny upada u svakodnevne zabavne dogodovštine zahvaljujući sestrinim pokusnim eksperimentima i napravama.

Dinologija 2
17.01.2013.

Rad na izradi druge knjige iz serijla Dinologija je u punom tijeku, očekuje se izlazak tijekom 2013 godine.
Pogledajte "sneak peek" u knjigu Dinologija 2 ...

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
©2018. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:855339