Jezik: HrvatskiEnglish

Dobro došli ...
Što je novo?
Slugterra - Audio / Video usluge
14.03.2014.

Slugterra je animirani serijal koji prati avanture Elija Shanea i njegovih vjernih prijatelja Korda, Trixie i Pronta u borbi protiv zlog Dr. Blakka. Borba protiv zla odvija se oružjem koje ispaljuje male 'ljigavce' koji imaju različite karakteristike.

Dinologija Junior - Vježbenica 4 - Multimedija
11.02.2014.

 

Strašni dinosauri krenuli su u nove pustolovine! Pod budnim okom učitelja Megasotela, bacili su se  na istraživanje prirode i svijeta oko nas. Nauči s njima određivati doba dana, vrijeme, prostorne odnose, godišnja doba, brinuti se o svome zdravlju, kao i sigurnosti u prometu.

Priroda i društvo za najmlađe! Kako bi i ti narastao velik, jak i pametan, kao dinosaur!

Teme prate gradivo iz Prirode i društva za prvi razred osnovne škole.

Vježbenica 4 je u distribuciji!

Kim - Audio / Video usluge
11.02.2014.

Britanska Indija sredinom 19. stoljeća. Siromašnom siročetu Kimu starica Sulima proriče da mu je sudbina namijenila velike stvari. Zajedno sa svojim duhovnim učiteljem Teshoom, kreće na put preko cijele Indije. Na tom uzbudljivom putovanju Kim će naučiti razne životne lekcije, ali će i spoznati da opasnost vreba iza svakog ugla.

Sinkronizirano na hrvatski jezik.

Čovjek s Mjeseca - Audio / Video usluge
11.02.2014.

Čovjeku s Mjeseca dosadno je samom na Mjesecu pa jednoga dana odluči posjetiti Zemlju. Zakačivši se za rep kometa, spušta se na Zemlju i počinje proučavati planet. No Predsjednik misli kako Čovjek s Mjeseca napada Zemlju i kreće potjera za njim. Istovremeno, djeca na Zemlji su tužna i ne mogu spavati, Čovjeka s Mjeseca nema pa ih nitko ne čuva noću.

Sinkronizirano na hrvatski i slovenski jezik.

Sustav eCinema - Software
11.02.2014.

Još jedan korisnik s područja Bosne i Hercegovine ukazao je povjerenje našem ticketing programskom rješenju. To je kino 'Novo Sarajevo' kojim upravlja tvrtka 'Lokom'.

Sustav eCinema - Software
11.02.2014.

Još je jedan kino prikazivač s područja Republike Hrvatske ukazao povjerenje našem softwareskom paketu namijenjenom poslovanju u području kino prikazivanja. To je 'Ekran' iz Splita s dvije kino dvorane.

Povijest svijeta - DVD distribucija
11.02.2014.

Andrew Marr wodi nas na 70, 000 godina dugo putovanje kroz ljudsku povijest pokazujući nam kako su sile prirode i izvanredni pojedinci postavili temelje i oblikovali svijet u kojemu danas živimo. 

U distribuciji su četiri DVDa u trajanju od gotovo dva sata s po dvije epizode ovog zanimljivog serijala o povijesti.

Božić u Prapovijesnoj dolini - slikovnica - Multimedija
03.12.2013.

Djed Božićnjak je doživio nezgodu u Prapovijesnoj dolini. Naši snalažljivi dinosauri i njihovi prijatelji, Lana i Oliver, dat će sve od sebe kako bi pomogli Djedici. A i ti im možeš pomoći u tom zadatku!

Prva interaktivna slikovnica iz serije Dinologija Junior.

Big Time Rush - u distribuciji uz časopis OK
19.11.2013.

Kendall, James, Carlos ili Logan? Odluka je na tebi! Odsada dogodovštine svog omiljenog  boy banda možeš pratiti uz najluđi i najčitaniji časopis za tinejdžere, OK. Prva sezona Big Time Rusha u distribuciji je uz časopis OK! Budi u trendu, budi ok, i neka to bude big time!

Sam i Cat - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Sam i Cat, nova tinejdžerska Nickelodeonova serija nastala je kao spin off iCarly i Victorius. Sam Puckett iz iCarly i Cat Valentine iz Victorious, postaju cimerice, a džeparac zarađuju čuvanjem djece. Iako vrlo različite, postaju najbolje prijateljice, a njihov zajednički život prepun je zabavnih dogodovština.

 

The Rabbids: Invazija - Audio / Video usluga
08.11.2013.

Podivljali izvanzemaljski zečići napadaju planet Zemlju! Proučavaju ljudsko ponašanje oponašanjem svega što vide, no na sebi karakterističan način, i naravno, bez logike!

 

Sanjay i Craig - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Ništa nije nemoguće odtkad je Sanjay dobio zmiju za kućnog ljubimca! A Craig nije obična zmija, on je zmija koja govori te zajedno postaju nezaustavljiv duo za haranje po predgrađu.

Atomic Betty - DVD distribucija
08.11.2013.

Betty se čini tipičnom tinejdžericom, ali zapravo vodi dvostruki život. Osim svog "običnog" života (škola, znanstevno-fanstastični filmovi i pjevanje u bandu) , vodi i jedan vrlo neobični, čuvarica je intergalaktičkog mira! I prava zvijezda diljem svemira!

Psići u ophodnji - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Energetičan dječak Ryder predvodi tim psića i uvijek je spreman pomoći svima u Zaljevu pustolovina. Psići su obučeni tako da svaki ima svoju specijalnost, alat i uređaje za pomaganje. Kad ne rade, ovi se dobri psići igraju ili plešu.  Ako si u nevolji,  viči, i u ophodnju pseću kreću!

Sam Sam - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Sam Sam je najmanji superjunak na svijetu. Još ne zna dobro koristiti svoje moći, ali često odlazi u svemirske misije. Njegov vjerni pratitelj je Sam Medo.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
©2019. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:985382