Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Atomic Betty - DVD distribucija
08.11.2013.

Betty se čini tipičnom tinejdžericom, ali zapravo vodi dvostruki život. Osim svog "običnog" života (škola, znanstevno-fanstastični filmovi i pjevanje u bandu) , vodi i jedan vrlo neobični, čuvarica je intergalaktičkog mira! I prava zvijezda diljem svemira!

Psići u ophodnji - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Energetičan dječak Ryder predvodi tim psića i uvijek je spreman pomoći svima u Zaljevu pustolovina. Psići su obučeni tako da svaki ima svoju specijalnost, alat i uređaje za pomaganje. Kad ne rade, ovi se dobri psići igraju ili plešu.  Ako si u nevolji,  viči, i u ophodnju pseću kreću!

Sam Sam - Audio / Video usluge
08.11.2013.

Sam Sam je najmanji superjunak na svijetu. Još ne zna dobro koristiti svoje moći, ali često odlazi u svemirske misije. Njegov vjerni pratitelj je Sam Medo.

Čudnovili roditelji: božićni film
08.11.2013.

Timmy Turner svima ostvaruje želje. Iako je Božić sve bliže, Djed Božićnjak gotovo i nema posla! Nakon neobične nesreće Djeda Božićnjaka, Timmy se mora iskupiti, maknuti svoje ime s liste zločeste djece, i što je najvažnije, spasiti Božić.

Dora i SpužvaBob Skockani - Božićno izdanje
08.11.2013.

Ovaj Božić provedi u društvu svojih omiljeni crtanih likova! Dora mora pomoći Lopuži Liscu postati
dobar kako bi dobio dar od Djeda Božićnjaka, a u Bikini Dolini se proširila opasna zaraza kretonitom i
na SpužvaBobu Skockanom je težek zadatak. Hoće li naši likovi spasiti Božić?
Potražite posebno izdanje božićnih epizoda Dore istraživačice i SpužvaBoba Skockanog.

Dinologija 2 - Multimedija
25.09.2013.

Otvorite Dinologiju 2, stavite svoje 3D naočale i otputujte u neobično i zadivljujuće razdoblje u Zemljinoj povijesti, trijas. U njemu se prvi puta pojavljuju dinosauri, najpoznatija stvorenja ere mezozoika. Stvorenja koja izazivaju zanimanje i čuđenje bez obzira koliko toga otkrili o njima. Ili nas upravo nova saznanja još više fasciniraju? Ova knjiga nam okriva kako su nastali prvi dinosauri i kako su živjeli. Njihov suživot s gmazovima ovoga doba nije bio lak i nije ih postavio na mjesto na koje će doći već u sljedećem razdoblju. Slična je sudbina prvih sisavaca koji se također pojavljuju u ovome razdoblju. No trijas je ipak doba gmazova.
Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji kojom su napravljene slike i zanimljivim tekstovima kojima su popraćene, milijuni godina letjet će vam pod prstima.

Knjiga Dinologija 2 je u distribuciji.

3D Puzzle
25.09.2013.

Ako voliš slagati puzzle, a lud si za dinosaurima, imamo pravu stvar za tebe - 3D puzzle!  Apatosaurus i Pterodactylus, ili T-rex i Triceratops? Odaberi svoje puzzle i složi dinosaure!

 

Dinologija Junior - Vježbenica 4 - Multimedija
23.09.2013.

U izradi je četvrta vježbenica iz serije Dinologija Junior. Vježbenica pomaže malim predškolcima, ali i onima koji su već krenuli u školu, savladati gradivo iz Prirode i društva. Snalaženje u vremenu i prostoru, lijepo ponašanje, zdravlje i higijena, sigurnost u prometu i astronomija, neke su od tema koje se prolaze kroz zadatke.

Mia i ja - Audio / Video usluge
23.09.2013.
Winx - DVD distribucija
23.09.2013.

 Magične pustolovine Bloom, Stelle, Flore, Tecne, Muse i Aishe sada možeš gledati i na DVD-u. Crtana serija Winx Club sada je dostupna na četiri DVD-a.

Crna Guja - DVD distribucija
23.09.2013.

Nasmijte se uz dogodovštine Crne Guje kojeg otjelovljuje Rowan Atkinson, a koja se kroz četiri sezone pojavljuje u različitim povijesnim razdobljima, no uvijek kao reinkarnacija svoga prethodnika. Crni humor, izvrtanje povijesti, ismijavanje plemstva samo su neke osobine koje ovu seriju čine jednom od najboljih britanskih serija svih vremena i nezaobilaznim štivom za sve ljubitelje britkog humora. BBC-jeva kultna humoristična serija, Crna Guja, dostupna je na četiri DVD-a.

Teenage Mutant Nindže Kornjače - DVD distribucija
23.09.2013.

Četiri čovjekolike kornjače i njihov sensai bore se protiv zlikovaca i pokušavaju spasiti svijet od invazije Krangova. Serija je dostupna na četiri DVD-a, u distribuciji.

Sofia Prva - Audio / Video usluge
23.09.2013.

 Pratite pustolovine nove Disneyeve princeze, Sofie Prve. Crtana serija o djevojčici koja odjednom  postaje princezom, osvojit će male gledatelje, a uz to će vidjeti kako biti princezom ne znači samo  nositi skupocjene haljine i svjetlucave tijare. Princezu čini ono iznutra, oku nevidljivo, a poruke se  prenose na način dobro znan svima u kraljevstvu Čarobnolije, pjesmom.

Ernest i Celestine - Audio / Video usluge
17.06.2013.

Film o Ernestu i Celestine, priča nam klasičnu priču o prijateljstvu na zanimljiv i vrlo šarmantan način.  Film u koji se zagrebačka publika zaljubila na otvaranju ovogodišnjeg Animafesta kroz prekrasnu animaciju te vrhunski odrađenu sinkronizaciju  na nenametljin način govori o strahu od drugačijeg te pobjedi nad predrasudama. Veliki strašni medvjed možda i nije tako strašan, a obična mala mišica može dovesti u pitanje temelje velikog poretka. Više»

Avanture Tada Jonesa - u kinima
17.06.2013.

Tad Jones odmalena sanjari da postane slavni arheolog poput njegovog idola Maxa Mordona. No umjesto na arheološkim iskopinama, život provodi na gradilištima sve dok igrom slučaja ne završi u Peruu u potrazi za izgubljenim gradom Paititijem.

 Ovaj animirani kino-hit sinkroniziran je u našem studiju! Više»

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2019194