Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Dinologija Junior - Vježbenica 3 - Multimedija
17.05.2013.

Uz treću vježbenicu iz serije "Dinologija", vaše dijete postaje mali matematičar i usvaja osnovne matematičke pojmove. "Vježbenica 3" je u distribuciji. Više»»

Iron Man - DVD distribucija
03.04.2013.

Crtana serija o superjunaku Marvelovog stripa, Iron Manu, donosi nam klasičnu borbu između dobra i zla. DVD-i "Iron Mana" su u distribuciji.

Uvrnuti čupavci - DVD distribucija
03.04.2013.

"Uvrnuti čupavci" je računalno stvoreni animirani antologijski program s ludim humorom kao u "Loony-Tunes". Glavni likovi su šašavi kućni ljubimci, životinje lutalice, neke su izgubljene, druge tetošene i razmažene, a svaka priča je ispričana sa stajališta kućnog ljubimca. Iako povremeno govore, ekipu čine prave životinje i njihovi susreti, ne radi se samo o ljudskim bićima zamaskiranima u životinje kao što je slučaj u drugim crtanim filmovima sa životinjama koje govore.

DVD-i su u distribuciji.

Jane Fonda - Audio / Video usluge
14.03.2013.

Vježbajte opet s Jane Fondom! Ova aktivna sedamdesetpetogodišnjakinja koja se već skoro četrdest godina bavi fitnessom i zahvaljući kojem je izgradila svoje carstvo,  snimila je dva nova fitness videa, namjenjena osobama treće životne dobi. Jane Fonda kaže kako za postizanje i/ili očuvanje zdravlja treba držati i um sretnim, a vježbanje je najbolji antidepresiv!

Planet Dinosaur - DVD distribucija
08.03.2013.

"Planet Dinosaur" donosi nam nov i zastrašujući svijet dinosaura, od najubojitijih do najvećih i najčudnijih zvijeri. Serijal, uz pomoć najnovije tehnologije kompjutorski stvorenih slika, otkriva najveće tajne ovih novih gorostasa. Šest epizoda serijala možete pronaći na dva DVD-a. Prvi DVD je u distribuciji. Više »

Putovanje dinosaura - DVD distribucija
08.03.2013.

Od tvoraca "Šetnje s dinosaurima" i "Prapovijesni park" stiže nam još jedan fascinantni dokumentarni film. Epska dugometražna avantura, nikada prije posvjedočena, temelji se na najnovijim fosilnim dokazima, a zahvaljujući zadivljujućoj animaciji, uronit ćete u digitalno stvoren svijet dinosaura.     DVD u distribuciji. Više »

Sinkronizacija na slovenski i srpski jezik
08.03.2013.

Uz našu uslugu sinkronizacije na hrvatski jezik, uvrstili smo i sinkronizacije na slovenski i srpski jezik te odnedavno vrlo uspješno odrađujemo sinkronizaciju programa spomenute jezike.

Dosada smo sinkronizirali na slovenski Unstable Fables te Little Big Panda, Twisted Whiskers, School For Vampires i Avanture Tada Jonesa. Za Nickelodeon sinkroniziramo serije Victorious i Big Time Rush.

Dinologija Junior - Vježbenica 2 - Multimedija
28.02.2013.

Učenje može biti zabavno! Uz drugu vježbenicu iz serije Dinologija Junior, dijete vježba pisati, čitati, slovkati i još uvijek se zabavlja u društvu svojih prijatelja dinosaura. Vježbenica 2 usredotočuje se na slova, a zadaci su osmišljeni tako da pomognu djetetu u procesu učenja.                                                                                                              Uskoro u distribuciji.

Mućke - DVD distribucija
28.02.2013.

Na tržištu je novo izdanje jedne od najpopularnijih britanskih serija svih vremena. Zabavite se uz Delboya, Rodneya i Djeda, njihove životne uspone i padove te uzaludne pokušaje da se obogate. Uz ovo izdanje, ponovno ćete se prisjetiti zašto su 'Mućke' proglašene najboljim britanskim sitcomom. 

Dinologija puzzle 3D - Multimedija
31.01.2013.

Tijekom 2013. godine očekujemo izbacivanje dječjih puzzli (za djecu od 3 godine starosti) napravljene u lenticular tehnologiji. Više »»

Dinologija Junior - Vježbenica 1 - Multimedija
22.01.2013.

 

Razred veselih dinosaura vodi dijete kroz zadatke te ga potiče na njihovo rješavanje. Uz vizualno atraktivan i zabavan sadržaj dijete vježba koordinaciju i priprema ruku za pisanje te uči brojeve. Više o Vježbenici 1 pogledajte ovdje.
Johnny Test - DVD Distribucija
21.01.2013.

U distribuciji je Johnny Test, animirana serija, u kojoj je glavni lik 11. godišnji dječak Johnny, koji živi sa svojim 13 godina starim, super genijalnim, sestrama blizankama. Johhny upada u svakodnevne zabavne dogodovštine zahvaljujući sestrinim pokusnim eksperimentima i napravama.

Dinologija 2
17.01.2013.

Rad na izradi druge knjige iz serijla Dinologija je u punom tijeku, očekuje se izlazak tijekom 2013 godine.
Pogledajte "sneak peek" u knjigu Dinologija 2 ...

Fiskalizacija
09.01.2013.

Sve naše programske module koji potpadaju pod nove zakonske odredbe dogradili smo funkcijama za fiskalizaciju računa.
Tako pored postojećih verzija karakterističnih za teritorij Republike Srbije koje smo otprije imali, programi 'eKasa' i 'eCinema' funkcioniraju i prema specifičnostima zakona važećim za teritorij Republike Hrvatske.
Više »

Prapovijesni park - DVD distribucija
16.10.2012.

Jedna od najatraktivnijih dokumentarnih serija s temom dinosaura. Pridružite se Nigelu Marvinu koji putuje kroz vrijeme kako bi pojedine vrste dinosaura doveo u jedinstven zoološki vrt u sadašnjosti i tako ih spasio od izumiranja.

Od tvoraca serije 'Walking With Dinosaurs' stiže ova jedinstvena kombinacija igrane serije i računalno montiranih prapovijesnih životinja.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2019215