Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Pocoyo - DVD produkcija
13.11.2009.

Još jedan populatni animirani serijal namijenjen najmlađim gledateljima upravo izlazi na DVDu. Za našeg renomiranog klijenta 'Turbo Limach - Magma' smo izvršili produkciju serije od 5 DVDa ove serije.

Renata Sopek 4 - DVD produkcija
13.11.2009.

Novi, četvrti po redu DVD atraktivne Renate Sopek donosi novosti u tjelovježbi. Ovim DVDom saznat ćete kako se tjelovježba može izvoditi i uz zanosne i plesne latino ritmove.

Kenny Morski Pas - Audio/Video usluge
19.10.2009.

Na programu RTL Televizije možete pratiti crtani serijal "Kenny, Morski Pas" (Kenny The Shark). S ponosom ističemo da je riječ o vrhunskoj animiranoj seriji te prvom projektu ove vrste za renomiranog pratnera RTL Televiziju.

Marple - DVD distribucija
19.10.2009.

Jedan od najzanimljivijih likova iz mašte Agathe Christie, Marple, u novoj sezoni ponovo rješava zagonetne kriminalne slučajeve. Treća i posljednja sezona u kojoj sjajna Grealdine McEwan glumi gospođicu Marple dolazi na četiri DVDa.

Prapovijesni Planet - DVD distribucija
19.10.2009.

"Prapovijesni Planet" (Prehistoric Planet) novi je serijal visokobudžetne produkcije 'Discovery Channela' koji je kreiran u suradnji s BBCem. Na tragu je poznate serije "Šetnja s dinosaurima". Serijal će se naći na tržištu podijeljen na 3 DVDa, a donosi prikaz razvoja života na Zemlji od davnih prapovijesnih vremena do ledenog doba. Sinkroniziran je na hrvatski jezik, a produkciju sinkronizacije napravio je naš audio studio.

Žablja Patrola - Audio/Video usluge
19.10.2009.

Naš je audio studio producirao sinkronizaciju crtanog serijala "Žablja Patrola" (Toad Patrol). Serija se sastoji od 26 polusatnih epizoda koji će se uskoro naći na DVD tržištu.

Speed Racer - Audio/Video usluge
19.10.2009.

S ponosom ističemo da je naš audio studio producirao hrvatsku sinkronizaciju kultne animirane serije "Speed Racer". Riječ je o 26 polusatnih epizoda. Prošle su godine legendarna braća Wachowski (Matrix) po ideji ovog crtanog serijala snimili igrani film.

Discovery Channel Rumunjska - DVD distribucija
30.06.2009.

S ponosom ističemo da već četvrtu uzastopnu godinu održavamo projekt produkcije DVD naslova te distribucije na teritoriju Rumunjske. Ove nam je godine izuzetna privilegija činjenica da nam je partner jedna od najvećih rumunjskih medijskih kuća te jedan od najvećih dnevnih listova - "Cotidianul".

Elmov Svijet - DVD produkcija
30.06.2009.

Za potrebe "Magme" - najvećeg distributera dječjih igračaka i ostalog dječjeg sadržaja u regiji - producirali smo seriju DVDa jedinstvenog i svjetski poznatog obrazovno/zabavnog sadržaja "Sesame Street" (Ulica Sezam). Serija se sastoji od 8 DVDa koji se mogu pronacći u distribuciji.

Weaponology (Uojita sila) - DVD distribucija
30.06.2009.

U suradnji s "Jutarnjim listom" pokrenuli smo distribuciju vrhunskog dokumentarnog serijala iz produkcije "Discovery Channela". Serija prikazuje osvrt na razvoj pojedinih vrsta naoružanja uz naglasak na najpoznatije od njih. Također, serijal će gledatelju približiti tajnovit i krajnje uzbudljiv svijet nekih od najpoznatijih specijalnih vojnih postrojbi kroz povijest.

Neriješena povijest - DVD distribucija
11.05.2009.

U suradnji s RTL Televizijom otpočeli smo distribucije nove visokobudžetne serije iz produkcije "Discovery Channela". U ovoj dokumentarno-igranoj seriji uz pomoć računalne tehnologije i animacija te novih znanstvenih otkrića, "Discovery" će pokušati razjasniti neke od još uvijek neriješenih trenutaka u povijesti - od stvarnih zbivanja u rimskom Koloseumu, istine o krvavom Aztečkom hramu, preko katastrofalnog požara Chicaga i suđenja i pogubljenja vještica, do rekonstrukcije atentata na Hitlera i stvarnog izgleda i zbivanja u posljednjim trenutcima unutar Hitlerova bunkera te rekonstrukcije atentata na predsjednika Kennedyja i misterije oko pada NLO-a u Roswellu.

Otkrivene Biblijske tajne
11.05.2009.

U suradnji s Jutarnjim Listom plasirali smo apsolutno fantastičan DVD koji prikazuje neke od najvećih biblijskih tajni: Izgubljena evanđelja, Sodoma i Gomora te Egzodus Židova. Upotrebom računalne animacij te filmskim snimanjem ovo je jedan od najskupljih projekata "Discovery Channela".

Anastasia, Snjeguljica, Zvonar crkve Notre Dame - Audio/Video usluge
11.05.2009.

Naš je studio izradio sinkronizaciju za serijal crtanih filmova zasnovanih na bezvremenim prekrasnim pričama koje je, između ostalih, iskoristio i Disney u kreiranju svojih animiranih remek djela.

Hladno Pivo - Knjiga Postanka - DVD produkcija
18.03.2009.

Najbolji hrvatski rock band pustio je u distribuciju svoj DVD naslov koji donosi pregršt sadržaja. 
Na naše veliko zadovoljstvo, naša je tvrtka izvršila produkciju DVDa.

Marple (sezone 1 i 2) - DVD distribucija
18.03.2009.

Na osnovu intrigantnih djela Agathe Christie dolazi još jedna vrhunska britanska krimi serija smjštena u poslijeratnu Englesku. Lucidna i štroumna Miss Marple pomaže u rješavanju različitih kriminalnih djela - najčešće ubojstva.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2024. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:2026406