Jezik: HrvatskiEnglish

 

Dobro došli ...
Što je novo?
Dora istražuje 1-4 - DVD distribucija
22.09.2015.

Dorine istraživačke pustolovine dostupne su i na četiri DVD-a. Svaki DVD sadrži tri epizode ukupnog trajanja od 70  minuta u kojima Dora upoznaje Pegasa, maskira se za Noć vještica, odlazi u zemlju trolova ili ulazi u svijet začarane šume! Sinkronizirano na hrvatski.

 

Morska čudovišta i Šetnja sa zvijerima - DVD distribucija
18.09.2015.

Morska čudovišta gledatelje vode na jedinstveno podvodno putovanje više milijuna godina u prošlost, na kojemu  neustrašivi voditelj istražuje mora i susreće se s raznolikim podvodnim oblicima života iz sedam različitih era.

Šetnja sa zvijerima sastoji se od dvije trilogije i živopisno otkriva nevjerojatne pretke modernih sisavaca i pojavu  čovjeka te ponovno stvara stvorenja i krajolike na Zemlji iz vremena nakon dinosaura.

Dokumentarce u produkciji BBC-a koji rekreiraju stvorenja koja su nekoć nastanjivala naš planet sinkronizirali smo na  hrvatski te izdali na tri zasebna DVD-a. 

Vježbenice i DVD Teenage Mutant Nindža Kornjače - Multimedija
22.09.2014.

U prodaji su četiri vježbenice Teenage Mutant Nindža Kornjača.

Tim neustrašivih ratnika u borbi protiv zločina. Majstori uče borilačku vještinu ninjitsu od velikog učitelja, štakora Splintera, a opremljeni su i vrhunskim oružjem. Četvorica braće, nindže kornjače, Leonardo, Michelangelo, Donatello i Raphael bore se protiv opakog Shreddera, najgorih zlikovaca i izvanzemaljskih osvajača.

Uz vježbenicu na dar dobivate DVD. 

Najmanji anđeo - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Ovo je topla priča o dječačiću koji je prerano otišao na nebo i učinit će sve da se vrati na Zemlju. Nakon što mu to pođe za rukom, čekaju ga pustolovine uz njegovog vjernog pratitelja i prijatelja - anđeoskog psa. Njih dvojica zajedno će dati sve od sebe da pronađu najbolji poklon za malenog Isusa.

 

 

Šesta sezona Winx - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Megapopularne Winxice ponovno stižu. Naš je studio za producirao hrvatsku sinkronizaciju nove, šeste sezone ove iznimno popularne serije.

Bloom, Flora, Techna i ostale Winxice stižu u novim nevjerojatnim pustolovinama.

Ukleti - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Ukleti je još jedna u nizu urnebesnih obiteljskih komedija u produkciji Nickelodeona. U ovom filmu pratimo članove obitelji Murphy koje već desetljećima prati zla sreća. Točnije, od 1914. godine kad ih je nespretnim spletom okolnosti proklela jedna vještica. No sto godina kasnije, obitelj Murphy odlučna je u namjeri da zauvijek skine prokletstvo s obiteljskog imena!

Uspješno smo sinkronizirali ovaj dugometražni film na hrvatski.

Pronevjera - Audio / Video usluge
22.09.2014.

U ovoj Nickelodeonovoj tinejdžerskoj komediji pratimo Griffina i Bena, najbolje prijatelje koji vode sasvim normalan srednjoškolski život. Sve dok jednoga dana ne pronađu bejzbolsku sličicu i prodaju je kolekcionaru ne znajući njenu pravu vrijednost. Nakon što shvate svoju pogrešku, dečki će oformiti šaroliki tim u pokušaju da na maštovit način vrate neprocjenjivu sličicu i tako spase Benovu obitelj od deložacije.

Ukleta kuća Hathawayovih - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Michelle Hathaway uselila se u novu kuću sa svoje dvije kćeri, Taylor i Frankie. No djevojke ubrzo otkrivaju da u kući već živi jedna ne sasvim obična obitelj - obitelj duhova! Pridružite se ovim sasvim različitim obiteljima dok uz smijeh uče kako živjeti zajedno.

Više o zgodama i nezgodama u Ukletoj kući Hathawayovih potražite na http://www.nick.co.uk/shows/the-haunted-hathaways/b0dsgi.

Sam i Cat - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Sam i Cat jednja je od brojnih tinejdžerskih serija iz produkcije Nickelodeona. Riječ je o spin-offu u kojemu su dva glavna lika - Sam iz serije iCarly te Cat iz serije Victorious.

Sam i Cat sada su malo starije i žive zajedno te se često nađu u svakakvim ludim situacijama.

 

Thundermanovi - Audio / Video usluge
22.09.2014.

Thundermanovi su jedna jako čudna obitelj. Oni imaju super moći iako žive običnim životom. Ili barem pokušavaju!

Uspješno smo sinkronizirali ovu novu Nickelodeonovu igranu seriju za mlade.

Sustav eCinema - Software
22.09.2014.

Još je jedan kino prikazivač s područja Republike Hrvatske ukazao povjerenje našem softwareskom paketu namijenjenom poslovanju u području kino prikazivanja. To je gradsko kino 'Bjelovar'.

Majmuni u raketi - Audio / Video usluge
22.09.2014.

'Majmuni u raketi' je nova urnebesna animirana serija Nickelodeona.

Nevjerojatne avanture Gusa i Wallya tijekom svemirskog putovanja raketom uz pomoć robota Yaya i vodstvom pametnog Dr. Chimpskya.

Dora Istražuje - DVD distribucija
22.09.2014.

Konačno!!!

Najbolja prijateljica svih djevojčica preškolske dobi dolazi sa svojim prijateljima u zabavnim i edukativnim pustolovinama na 4 DVDa.

 

Dinologija Junior - Vježbenica 5 - Multimedija
22.09.2014.

Nova vježbenica iz naše serije 'Dinologija Junior' donosi nove i zabavne edukativne igre kroz koje će pretškolci vježbati svoja znanja iz pisanja, matematike i didaktičkih znanja. Po prvi puta vježbenica donosi i zanimljive natjecateljski igre za dvoje.

 

 

Zemlja divova i Velika pandža - DVD distribucija
14.03.2014.

U Zemlji divova i Velikoj pandži neustrašivi znanstvenik Nigel putuje u prošlost. Nigel svjedoči iz prve ruke o životu u jednom od najopasnijih razdoblja u povijesti te pokušava pronaći vlasnika jednog od najneobičnijih pronađenih fosila, najveće pandže na svijetu.

Potražite DVD u distribuciji.

Stranica: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
©2023. NET d.o.o. Sva prava pridržana. Posjetitelja:1933120